MORGEN - Officiële opening zomerseizoen 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub 7

23 Strandweg

2761 DM Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

MORGEN liefhebbers! 'The talk of the town' is weer terug... gewoon keihard het leukste strandfeest van de regio, de start van het zomerseizoen 2020 met MORGEN events bij Beachclub 7! Zetten jullie zaterdag 16 mei in de agenda want we kunnen maar beter goed beginnen en dat gaan we doen ook...

Ook dit zomerseizoen weer aan de prachtige Zevenhuizerplas schitteren als nooit tevoren. De sfeer, de vibe, ons kent ons, het strandgevoel, intimiteit van een klein festival en natuurlijk de prachtige locatie van Beachclub 7, dé hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen aan het water en met het zand tussen je tenen!

VROEGE VOGELS
In een record tempo zijn alle vroege vogels alweer uitverkocht, hoe dan?! De normale kaartverkoop is in volle gang nu, deze kosten 17,50 ex fee en ook dit jaar bij Beachclub 7 houden we graag van kwaliteit, dus zullen we niet meer kaarten verkopen dan mogelijk is. Vol = vol!

LINE-UP
Om het seizoen eens lekker te beginnen hebben we een grootheid uitgenodigd die nog nooit eerder bij ons gedraaid heeft: Michel de Hey! Fijne grooves, smooth tech-house en hier en daar een twist met house, wij weten zeker dat Michel na zijn gig verliefd op ons is geworden :-) En onder het motto van 'never change a winning team' zijn onze vaste residents Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown ook weer van de partij, fijn!

EXTRA INFO:
Minimum leeftijd heren 23+
Minimum leeftijd dames 21+
Geen caps, geen sportkleding, geen buideltasjes om de schouder, doe je best ;-)

De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en het feest zal doorgaan tot 23.00 uur.

TOT MORGEN! TOT ZATERDAG 16 MEI BIJ DE OPENING!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beachclub 7

23 Strandweg

2761 DM Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen