Gratis

Meerdere data

Morgendienst Hillegondakerk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Hillegondakerk

Kerkstraat 43

3054 NB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Aanwezig zijn bij de kerkdienst zoals deze uitgezonden wordt, met maximaal 80 anderen.

Over dit evenement

Dankbaar

Door de coronamaatregelen kunnen maximaal 80 mensen bijeenkomen in de Hillegondakerk. Daar zijn we dankbaar voor. Het gemis van elkaar en het gebouw is bij velen merkbaar.

Praktische informatie

Omdat we een beperkte hoeveelheid plekken hebben hebben we gekozen om met een kaartjes systeem te werken. Voor iedereen vanaf 13 jaar is een kaartje nodig. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen kaartje nodig en kunnen naast een ouder zitten. Er is voorlopig geen creche en kindernevendienst.

We vragen u om voorlopig voor één zondag kaarten bestellen, zodat we zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid gegeven om op één van de zondagen te kunnen komen. Als er voor een bepaalde zondag nog ruimte is, laten we dit weten en kunt u nog een toegangsbewijs bestellen.

We zijn dankbaar dat we de mogelijkheid hebben om elkaar, zij het met een beperkt aantal leden, te ontmoeten, maar willen ook voorzichtig zijn.

De zitplaatsen zijn op ca 1,5 meter van elkaar verwijderd. Wij vragen u de aanwijzingen van de koster en kerkenraadsleden op te volgen, zodat alles in goede orde kan verlopen.

Om met meer mensen aanwezig te kunnen zijn, zien we vooralsnog af van zingen. Als wetenschappelijk onderzoek daar weer ruimte voor geeft, zullen we dat weer gaan doen.

Indien u in de bekende risicogroep valt, u 70 jaar of ouder bent en/of last hebt van risico verhogende lichamelijke klachten vragen wij u voorzichtig om te gaan met een bezoek aan een kerkdienst.

De diensten worden uitgezonden via youtube. Met het bezoeken van de dienst gaat u akkoord met de mogelijkheid dat u via de livestream op youtube in beeld bent.

Delen met vrienden

Organisator Hillegondakerk

Organisator van Morgendienst Hillegondakerk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen