Meerdere data

Morgendienst Hillegondakerk

Venster Acties en details

Postponed
Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hillegondakerk

Kerkstraat 43

3054 NB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Aanwezig zijn bij de kerkdienst zoals deze uitgezonden wordt, met maximaal 30 anderen.

Over dit evenement

Dankbaar

Nu de maatregelen iets versoepeld zijn, kunnen er weer maximaal 30 mensen bijeenkomen in de Hillegondakerk. Daar zijn we dankbaar voor. Het gemis van elkaar en het gebouw is bij velen merkbaar.

Praktische informatie

Omdat we een beperkte hoeveelheid plekken hebben hebben we gekozen om met een kaartjes systeem te werken. Voor iedereen vanaf 13 jaar is een kaartje nodig. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen kaartje nodig en kunnen naast een ouder zitten. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de crèche en/of kindernevendienst, hiervoor moet een apart kaartje per kind worden mee besteld, zodat we weten hoeveel kinderen er komen.

De kerkdienst wordt via youtube uitgezonden. De filmpjes en teksten die online te zien zijn, worden ook in de kerk vertoond, zodat u hetzelfde ziet als de mensen thuis. Met het bezoeken van de dienst gaat u akkoord met de mogelijkheid dat u via de livestream op youtube in beeld bent.

De zitplaatsen zijn 1,5 meter van elkaar verwijderd, we proberen leden van één huishouden zoveel als mogelijk bij elkaar te plaatsen. Wij vragen u de aanwijzingen van de koster en kerkenraadsleden op te volgen, zodat alles in goede orde kan verlopen.

Indien u in de bekende risicogroep valt, u 70 jaar of ouder bent en/of last hebt van risico verhogende lichamelijke klachten vragen wij u voorzichtig om te gaan met een bezoek aan een kerkdienst.

Locatie

Hillegondakerk

Kerkstraat 43

3054 NB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Hillegondakerk

Organisator van Morgendienst Hillegondakerk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen