€ 383,53 – € 1.813,79

Mortgage Masters | 5 & 6 oktober | IIR Amsterdam

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Radisson Amsterdam

La Guardiaweg 5

1043 DE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

3 Jaar na de eerste editie van de Mortgage Week gaat dit succesvolle event verder onder een nieuwe naam: Mortgage Masters 2017. Binnen de hypotheekbranche spelen er verschillende ontwikkelingen die van grote invloed gaan zijn op de sector.

Tijdens de Mortgage Masters 2017 ondervindt u door middel van interactieve discussies, workshops en live demonstraties de impact van deze ontwikkelingen.

Op 5 en 6 oktober:

  • Discussieert u mee over ontwikkelingen en trends op de internationale woningmarkt die van invloed kunnen zijn of ter inspiratie kunnen dienen voor de Nederlandse markt.
  • Krijgt u uitgebreide informatie over de invloed van ontwikkelingen als robotisering, artificial intelligence en digitalisering op uw klantcontact.
  • Wordt de gehele hypotheekketen uitgelicht: wat is de impact van funding van hypotheken op uw marketingstrategie en welke ontwikkelingen zijn van invloed op de toekomst van de hypotheekbranche?
  • Gaat u naar huis met diepgaande inzichten over de hypotheekmarkt door branchevreemde cases en interessante consumentenonderzoeken
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Radisson Amsterdam

La Guardiaweg 5

1043 DE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen