Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Move Up with Azure

4DotNet & SnelStart

Donderdag 22 februari 2018 van 16:00 tot 21:00 (CET)

Move Up with Azure

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Kaarten 4DotNet & SnelStart 22 feb. 2018 Gratis  

Deel Move Up with Azure

Evenementgegevens

Power up your Azure with 4DotNet and SnelStart!

Op deze donderdagavond hebben we maar liefst drie sessies voor je in petto! Een keynote over real-world Azure implementaties en daarna twee diepgaande sessies over Serverless met Azure Functions en DevOps met Azure. Het doel van dit evenement is om je te inspireren en te enthousiasmeren om Azure, met de juiste tools & technologieën, te gebruiken om complexe problemen op te lossen. 


 

16:30                Inloop

17:00-17:45       Christos Matskas 

17:45-18:45       Eten

18:45-19:30       Jan de Vries

19:30-19:45       Pauze

19:45-20:30       Henry Been 

20:30-21:30       Borrel

 


 

Christos Matskas | Transforming the world and inspiring change with the power of Microsoft’s Azure

From connected cars and IoT devices to developer tools, the cloud is changing the way we interact and understand our environment and, more importantly, the way that we solve problems. Join Christos Matskas and find out how Microsoft Azure is empowering developers to lead the next digital revolution by creating the apps that will have a profound impact on the world.

 


 

Jan de Vries | Creating Real-life Serverless Solutions with Azure Functions

Na een hapje eten zal Jan de Vries verder gaan met een deep dive into Azure Functions. Hij verzorgt een korte introductie over de voordelen van Azure Functions en wanneer je deze kan inzetten. Daarna diept hij zijn scenario uit met voorbeelden en advies uit de praktijk. Wat zijn de do's en dont's wanneer je op grote schaal aan de slag gaat met Azure Functions? Hoe reageer je met een Azure Function op wijzigingen in een CosmosDB? Het doel van Jan is dat je na deze sessie, zelf vol vertrouwen aan de slag kunt gaan met Azure Functions.

 


 

Henry Been | Azure DevOps with VSTS and Application Insights: Beyond Hello World!

De meeste ontwikkelaars hebben ondertussen wel een demo gezien van Visual Studio Team Services (VSTS) of Application Insights en de mogelijkheden die deze applicaties je bieden om snel en eenvoudig je applicaties in productie te nemen. Maar wat is de volgende stap? Hoe verbeter je in de verschillende onderdelen van de DevOps Cycle? Hoe garandeer je compliance en security vanuit een continuous deployment process? Hoe valideer je de kwaliteit van een deployment voor je deze live zet? In deze sessie deelt Henry hoe je de verschillende elementen uit de DevOps Cycle kunt invullen met VSTS en Application Insights.


Heb je vragen over Move Up with Azure? Neem contact op met 4DotNet & SnelStart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


NBC Congrescentrum
1 Blokhoeve
3438 LC Nieuwegein
Nederland

Donderdag 22 februari 2018 van 16:00 tot 21:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

4DotNet & SnelStart

4DotNet

Op basis van de jarenlange ervaring met het Microsoft .NET platform en uitgebreide kennis van automatisering ondersteunt 4DotNet bedrijven bij het ontwikkelen van software op basis van Microsoft technologie.

 

SnelStart

 

SnelStart maakt boekhouden makkelijk. Dankzij slimme administratieve oplossingen heeft SnelStart inmiddels 60.000 tevreden klanten. Het ultieme doel: boekhouden 100% automatiseren. 


  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.