Gratis

Move your Mountain meets Leeuwarden

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Salvator

Archipelweg

Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb je altijd al meer willen weten over “Move Your Mountain”, of over het tienermoederproject van ZOA? Of wil je graag je armbandencollectie aanvullen…. Dit is je kans!

Op 19 januari as. organiseert Move Your Mountain in De Salvator in Leeuwarden een inspirerende avond. Toegang is gratis.
Je kunt alle informatie over de bergavonturen krijgen, het tienermoederproject van ZOA komt onder de aandacht en er zijn daarnaast ook vele persoonlijke verhalen van vrouwen die al eens zijn mee geweest met een bergavontuur naar Zwitserland.
Jolanda Koornstra zal er ook zijn en vertellen over haar boek "Bijzondere vrouwen zoals jij en ik". Daarnaast legt ze uit wat haar stichting ‘Gift of Life’ doet.

Tijdens de avond kun je ook onze collectie armbanden bekijken, passen en leuke combi's maken. Natuurlijk kun je ook je bestaande collectie aanvullen. Met het kopen van armbanden steun je het tienermoederproject in Congo.

Woon je in de buurt en wil je langskomen? Meld je dan snel aan via onderstaande link. Wil je meer weten over Move Your Mountain? Neem dan eens een kijkje op de website: www.moveyourmountain.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Salvator

Archipelweg

Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen