Gratis

MS#5: Can we learn from Chatbots?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hoogoorddreef 56A

56A Hoogoorddreef

1101 BE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kunnen we leren van Chatbots?

Chatbots kom je steeds vaker tegen. De kans is groot dat je bij een interactie met een online klantenservice al eens met een bot in gesprek bent geweest, zonder dat je dit gemerkt hebt… Bots worden steeds betrouwbaarder en staan altijd ‘aan’. Er zijn al diverse interessante business cases in ecommerce en customer support. Vindt de Chatbot ook een weg naar onze wereld van learning & development?

Programma:

Zoals altijd beginnen we vroeg met een heerlijk ontbijt om 8 uur met jus d'orange, koffie, croissants, heerlijke broodjes, yoghurt en vers fruit. Om 8:30 start de eerste spreker. Om 11 uur sluiten we de ochtend af en ga je fris en vol inspiratie weer verder!

  • 8:00 - 8:30 inloop met ontbijt
  • 8:30 - 9:15 De psychology achter de relatie met Chatbots (Kristina Katkuté)
  • 9:20 - 10:05 Praktijk cases die relevant zijn voor Learning & Development (Anne Bakker)
  • 10:05 - 10:45 Open discussie en delen nieuwe inzichten (plenair)
  • 10:45 - 11:00 Wrap up!

Sprekers:

Kristina Katkuté
In deze 5e morning session praten we met Kristina Katkuté die onderzoek heeft gedaan naar de relaties in gesprekken tussen mensen en chatbots. Kristina is Digital Psychologist & Chatbot Specialist en heeft een MSc in Cognitieve psychologie. We hebben met haar een geweldige spreker in huis die ons meeneemt in de psychologie bij mensen die met een chatbot in contact zijn. Hoe zien mensen chatbots? Wat zijn hun verwachtingen en creëer je boeiende gesprekken met chatbots?

Kristina deelt haar psychologische kennis, haar eigen onderzoek dat ze deed met 200 mensen deed en al haar werkervaring.

Anne Bakker
Onze tweede spreker is Anne Bakker van Botsquad, hij neems ons mee naar de praktijk en techniek achter Chatbots. Hij deelt zijn ervaringen uit de praktijk en geeft inzicht wat jij als L&D professional zou kunnen doen om je eerste experiment met Chatbots op te zetten. En natuurlijk is er voldoende ruimte voor plenaire discussies en gesprekken.

Anne heeft met zijn achtergrond in software engineering mdet e voeten in de klei gestaan. Als oprichter van Botsquad ontwikkelde hij een Chatbot Platform en ontwikkeltaal (BubbleScript) dat gebruikers in staat stelt om zelf een Chatbot te programmeren. Hij heeft in de afgelopen jaren vele toepassingen gebouwd en uit eerste hand geleerd wat er wel en niet werkt.

Take-out

Je gaat naar huis met inspiratie, nieuwe inzichten en waardevolle nieuwe contacten. Je…

  • …doet inspirerende inzichten op over de toekomst van Learning & Development.
  • …hoort over succesvolle cases met Chatbots in andere markten.
  • …leert hoe mensen reageren in gesprekken met Chatbots en hoe ze reageren wanneer ze door hebben met een Chatbot te praten.
  • …ontmoet andere professionals uit het vak, deelt ervaringen en maakt verbinding.


Inschrijven

Ben jij bezig met het ontwikkelen van een visie op Learning & Development binnen jouw organisatie? Ben je op zoek naar inspiratie en deel je graag kennis met collega's uit jouw vakgebied? Meld je dan nu aan!

Wat vooraf ging en komen gaat…

In de afgelopen vier Morning Sessions hebben we het gehad over de toekomst van het LMS, de toepassing van Data & analytics in Learning & development. In de 2de helft van het jaar gingen we op verkenning bij Business Models Inc en hebben we design thinking methodiek toegepast in een workshop. We sloten het jaar af met een kijkje in de wereld van VR. Bekijk hier de video impressie van MorningSession#2: https://vimeo.com/267587187

Dit jaar openen we dus met Chatbots en hoe deze hun weg gaan vinden in onze wereld van L&D. Op de agenda staat verder nog Content curation, de opkomst van het LXP en we zullen opnieuw aandacht besteden aan de toepassingen van data en analytics.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hoogoorddreef 56A

56A Hoogoorddreef

1101 BE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen