€ 11,20

MSI Experience Day 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pathé Nijmegen

4 Willem van Arenbergstraat

6515 AT Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In december is het weer zo ver! De MSI Experience Day komt terug, dit keer in Pathé Nijmegen. Het leukste gaming hardware merk van Nederland organiseert weer een maximale dag voor de gaming en creator liefhebbers, en geeft je de mogelijkheid om de dikste hardware te testen.

Dit jaar kan je bij ons niet alleen de nieuwste en populairste games spelen van het moment, maar er zijn ook mogelijkheden om je Design en Creator skills te testen in onze workshops gegeven door grote namen in de designer en muziek wereld.

Niet alleen zetten wij de dikste paradepaardjes neer om door jullie te laten testen, ook maak je kans om met een van de super dikke prijzen naar huis te gaan van ons of van een van onze partners.

Ook zullen jouw favoriete streamers aanwezig zijn, en kan je al je brandende vragen aan ze kwijt of gewoon lekker met ze mee gamen op onze computers. Ze zullen ook live streamen zodat al je vrienden die liever thuisbleven en saaie klusjes deden jaloers kunnen toekijken wat voor een vette dag jij hebt.

Verder zullen er 3 gratis consumpties (1 broodje & 2 drankjes) zijn, maar kan je ook je eigen eten meenemen. Ook kan je bioscoop snacks, zoals Popcorn, bestellen bij de Pathé. Er is een mooie chill area en je kan naast het testen van onze hardware, genieten van wat leuke rand activiteiten zoals Bordspellen en Arcade kasten. Alles voor de perfecte dag dus!

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk de aftermovie van de MSI Gaming Day 2018 om te zien wat er vorig jaar allemaal te vinden was! https://youtu.be/kizuzTn8kgI

Het evenement is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers!

Als je vragen hebt, stel ze ons op Facebook of Instagram @MSI_BNX

Bij aanwezigheid op het event geef je toestemming om gefilmd te worden voor videos zoals de aftermovie. Verder ben je bij aanwezigheid zelf verantwoordelijk voor het niet spelen van PEGI 18 games als je jonger bent dan 18 jaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pathé Nijmegen

4 Willem van Arenbergstraat

6515 AT Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen