Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Broeklandcollege en Schunck Bibliotheek Hoensbroek

Polderstraat 4

Hoofdstraat 27

6431 LE Hoensbroek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bij het project Museum in school is er een samenwerking ontstaan tussen het Broeklandcollege en Schunck Bibliotheek Hoensbroek.

Over dit evenement

Brugklas1 leerlingen van het Broeklandcollege hebben tijdens de projecturen aan het opzetten van een museum gewerkt. Er is hierbij een samenwerking ontstaan tussen Broeklandcollege en `Schunck Bibliotheek Hoensbroek. Vrijdag 18 juni vanaf 17.30 uur zal de opening zijn voor de brugklassers en hun ouders, maar ook voor de toekomstige brugklasleerlingen en ouders. De opening zal plaats vinden onder de dan geldende coronamaatregelingen. Regel hier je entreeticket.

Na de opening is de tentoonstelling voor alle andere belangstellende nog vier weken te bezichtingen tijdens de openingstijden van Schunck Bibliotheek Hoensbroek, Hoofdstraat 27. Afspraak maken is dan niet nodig.

Er is een museumwinkel waar werkstukken gekocht kunnen worden. De opbrengst zal gaan naar de stichting Kansfonds. Een stichting die zich inzet voor mensen wiens kwetsbaarheid niet altijd even zichtbaar is, maar vaak wel allesbepalend: dak- en thuislozen, ongedocumenteerden en mensen in armoede.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Broeklandcollege en Schunck Bibliotheek Hoensbroek

Polderstraat 4

Hoofdstraat 27

6431 LE Hoensbroek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen