Museum Reservering 18 Juni 2023

Venster Acties

Museum Reservering 18 Juni 2023

Bunker Museum IJmuiden

Door Bunker Museum IJmuiden

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 18 jun. 2023 11:00 - 17:00 CEST

Locatie

Entree Bunker Museum IJmuiden Badweg 38 1976 BZ IJmuiden Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 6 uren
  • eTicket voor mobiel

Het Bunker Museum IJmuiden ligt verscholen in een hoek van de oorspronkelijke Kust Artillerie positie Heerenduinen. Vanuit deze positie werd de IJmuidense havenmonding verdedigd en daarmee ook de toegang tot de haven van Amsterdam.

Het museum bestaat uit 6 grotendeels ondergrondse bunkers. In deze bunkers kijk je je ogen uit naar de enorme collectie die staat opgesteld. Deze variëert van een Duitse veldfles tot een tweepersoons duikboot.

Belangrijk!

Hier kunt u de toegang kaartjes voor het Bunker Museum IJmuiden kopen. De toegangskaartjes worden verkocht per tijdslot. Dit tijdslot geeft aan tussen welke tijden u het museum kunt binnengaan. U hoeft dus niet binnen deze tijd ook weer het museum te verlaten. Om de doorstroming te behouden bij drukte vragen we u het bezoek aan het museum op ongeveer een uur te houden.

Bij iedere bunker staat een suppoost die de toegang tot de bunker regelt zodat iedereen hier de ruimte heeft.

Wanneer u het tijdslot mist zal de gastvrouw/heer bij de ingang proberen u een ander tijdslot toe te wijzen. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Bij aankoop van een toegangsbewijs gaat u akkoord met de voorwaarde zoals vermeld op de website van het museum www.bunkermuseum.nl.

Het terrein en de bunkers zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. Ook voor mensen slecht ter been is het terrein niet geschikt.

Over de organisator

Georganiseerd door
Bunker Museum IJmuiden