Museumavond stadsdeel Haagse Hout

Venster Acties

Museumavond stadsdeel Haagse Hout

Op woensdag 17 mei nodigt het Kunstmuseum alle inwoners van Haagse Hout uit voor een gezellig avondje kunst in het museum.

Door Bibliotheek Den Haag

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 17 mei 2023 17:30 - 20:30 CEST

Locatie

Bibliotheek Haagse Hout 195 Theresiastraat 2593 AJ Den Haag Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Iedereen is welkom: u kunt alleen, met buren, vrienden of familiekomen. Vanuit de wijkvertrekken speciale bussen die u naar het museum brengen.

Wat is er te doen?

Het hele museum ie open en er zijn verschillende tentoonstellingen te zien. Laat u verrassen door Escher - Andere wereld, Vlaams Expressionisme, Mondriaan & De Stijl of het wonder van Delfts Blauw. Neem deel aan een rondleiding, luister naar een lezing of sluit aan bij een creatieve workshop.

Zin om gewoon te genieten van het museum, live optreden of iets te drinken? Dat kan ook. In de Tuinzaal kan iedereen de hele avond terecht voor koffie/thee, een drankje en wat lekkers. Het busvervoer, de toegang, alle activiteiten en de drankjes zijn gratis.

Wilt u mee met de bus?

Voor de ingang van bibliotheek Haagse Hout, Theresiastraat 195 Den Haag is een opstappunt. Verzamelen om 17:15 uur. De bussen vertrekken om 17:30 uur. Rond 20:30 bent u weer terug bij bibliotheek Haagse Hout.

Over de organisator