Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Museumpark

3015 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens de Museumpark Vriendendag houden alle musea aan het Museumpark open huis voor iedereen die als vriend betrokken is. Komt u normaal gesproken alleen in de Kunsthal? Bezoek dan nu ook eens Het Natuurhistorisch. Of neem eens een kijkje in het Chabot Museum, een prachtige villa die u gezien moet hebben. Wist u dat Het Nieuwe Instituut een bijzonder archief heeft? Kortom, op deze dag kunt u van alles zien, doen en beleven.

Dit passe-partout biedt in combinatie met uw Vriendenpas op 24 augustus gratis toegang tot alle musea. Natuurlijk mag u iemand meenemen en (klein-)kinderen tot en met 18 jaar zijn gratis. Speciaal voor de vriendendag ontwikkelt elk museum bovendien een bijzonder activiteitenprogramma, waar u zich ter plekke voor kunt aanmelden. Het kan zijn dat een activiteit snel vol raakt, gelukkig is er dan altijd een leuk alternatief.

Meer informatie over het programma van deze dag volgt.

Praktische informatie: Na registratie ontvangt u uw ticket(s) per e-mail. Op vertoon van dit ticket ontvangt u bij het eerste museum dat u bezoekt een polsbandje waarmee u vervolgens ook de andere musea gratis kunt bezoeken.

Foto: Christopher A. Dominic


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Museumpark

3015 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen