€ 8

Music Academy (16+)

Venster Acties en details

€ 8

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil je jezelf als artiest of producer naar een hoger plan tillen, loop je tegen drempels op of wil je meer weten over de werkzaamheden?

Over dit evenement

Welke functies en mogelijkheden zijn er eigenlijk in de muziekwereld? Wat is een A&R Manager? Een publisher? Wat doet een muzieklabel precies? Wie is waar verantwoordelijk voor?  En hoe zorg je dat je inkomsten genereert met jouw talent? Tijdens de Quardin Music Academy komen je alles te weten over het werk in de muziekindustrie en organiseren wij studiosessies, masterclasses en Ask Anything sessies..

Deze vragen en meer komen aan bod in een workshopreeks van 8 donderdagavonden o.l.v. Illias Fettouhi, van 23 september tot en met 11 november van 18.00 - 20.00 uur. Je ontvangt een certificaat bij afronding. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Tussentijds instromen is helaas niet mogelijk.

Wil je meedoen? Als bibliotheeklid doe je gratis mee. Meld je aan via www.quardin.nl/aanmelden. Geen lid? Koop dan eerst een ticket via Eventbrite en meld je vervolgens aan via de website van Quardin.

Quardin

Quardin is een platform waarbij jongeren hun talent ontwikkelen en hun passie onderzoeken. Zij bieden verschillende masterclasses aan waarbij er wordt ingezet op de motivatie van jongeren. Door verbinding te zoeken bouwen zij door heel Nederland aan communities.

  • Toegang: Niet-leden: 8,00 euro. Koop een ticket via Eventbrite. Leden: gratis. Wil je lid worden van Bibliotheek Rotterdam en ben je jonger dan 18 jaar? Dan is het basisabonnement helemaal gratis. Voor het jongerenabonnement 18 t/m 21 jaar betaal je 21 euro. 
  • Aanmelden: www.quardin.nl/aanmelden 
  • Locatie: Blaakzaal, Centrale Bibliotheek

Dit programma is onderdeel van Hiphop in je Bieb.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Bibliotheek Rotterdam

Organisator van Music Academy (16+)

Een van de drukstbezochte plekken van Rotterdam is de bibliotheek: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. Natuurlijk kun je boeken, muziek en films lenen, maar ook voor activiteiten, workshops, goede studie- of werkruimte, het huren van een zaal of bijwonen van een voorstelling ben je welkom.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen