Gratis

Music & Meetup - Haagse Honger

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek

Spui 68

2511 BT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens de tweede editie van Music & Meetup genieten we van een optreden door Kay Slice en praten we over lokaal en duurzaam eten.

Over dit evenement

Music - Kay Slice

‘Grooves from a hiphopkid with a Ghana soul’

Hij liet De Wereld Draait Door studio swingen, liet Mathijs van Nieuwkerk fluiten, opende het jaar van Rembrandt met zijn scherpe woorden, trad met zijn live-band op bij VPRO Mundo, ontving meerdere lovenderecensies van 3voor12, en is volgens Red Bull één van de acts die gaat opblazen. Kay Slice fileert, snijdt en raakt. En is op een muzikale missie.Hoe dat klinkt? Als een mix van hiphop, soul en afrobeat: meditaties op zelfliefde, identiteit en alles wat je tegenkomt in de zoektocht naar jezelf.

Kijk op YouTube

Line-up: Kay Slice - vocals, balafoon; Ildo Nandja - bass, vocals; Samuel Honest - keys; Eliando Hatumena - drums; Joey Unitli - guitar.

Meetup Haagse Honger

Hoe kun je zelf duurzamer en lokaler eten?

Maak kennis met jonge Haagse initiatieven die hier al volop mee bezig zijn en ervoor zorgen dat we de koelkast kunnen vullen met eten uit de buurt. En waarom is dit eigenlijk een goed idee? Praat mee!

Over Music & Meetup

Music & Meetup is een maandelijkse muzikale bijeenkomst verzorgd door de Centrale Bibliotheek voor en door jonge Hagenaars. Elke laatste donderdag van de maand, ben je welkom om te luisteren naar live-muziek en interessante sprekers, mee te doen aan leuke en inspirerende workshops en tegelijkertijd leeftijdsgenoten te leren kennen.

Oproep

Heb je zelf een idee voor een thema waar je meer over zou willen leren of heb je zelf kennis in huis die je graag zou delen? Of heb je een voorstel voor een muzikale act? Mail je idee naar Anja Schulze: uitnodigingen-centrale@bibliotheekdenhaag.nl

Reserveren is gratis maar verplicht.

Ook wordt aan de deur naar je corona toegangsbewijs en ID gevraagd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek

Spui 68

2511 BT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bibliotheek Den Haag

Organisator van Music & Meetup - Haagse Honger

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen