Gratis

Music & Meetup ‘Valentine Vibes’

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek

Spui 68

2511 BT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom speeddaten tijdens deze Music & Meetup ‘Valentine Vibes’ en krijg tips en tricks voor de beste Valentijns date bij liefdesexperts!

Over dit evenement

Muziek “De eerste keer dat Tess Merlot Jacques Brel hoorde sloeg de bliksem in.” Sindsdien is de muziek niet meer gestopt: ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Tess komt samen met pianist Guillaume Marcenac.

Speeddaten Beroemde dichters schreven de prachtigste gedichten over hun liefde, maar ze bezongen ook een landschap of de smaak van vanille-ijs. Wil jij iemand of jezelf verrassen met prachtige zinnen en ronkende metaforen? Ga op speeddate met dichter Anne Büdgen en schrijf een echt liefdesgedicht dat de lezer laat smelten.’ Niet alleen het bezingen en beschrijven van de liefde voor een ander komt vandaag aan bod maar ook lief zijn voor je zelf vinden we belangrijk. Ga op speeddate met Ayla de Heer en ga met haar in gesprek over haar essay ‘Gentle Discipline’. Naast de speeddates met de liefdesexperts is er natuurlijk ook ruimte om elkaar te ontmoeten tijdens een speeddate. Of vouw een boek tot een prachtig hart om je lief mee te verrassen.

Oproep Heb je zelf een idee voor een leuke speeddate of ben je zelf een expert op het gebeid van de liefde? Mail je idee naar: uitnodigingen-centrale@bibliotheekdenhaag.nl

Music & Meetup is een tweemaandelijkse muzikale bijeenkomst verzorgd door de Centrale Bibliotheek. Eens in de maand ben je welkom om te luisteren naar livemuziek, naar interessante sprekers en mee te doen aan leuke en inspirerende workshops. 

Reserveren is gratis maar verplicht. Ook wordt aan de deur naar je corona toegangsbewijs en ID gevraagd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek

Spui 68

2511 BT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bibliotheek Den Haag

Organisator van Music & Meetup ‘Valentine Vibes’

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen