Gratis

Music & Meetup 'Wintervibes' zondag 6 maart

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek

Spui 68

2511 BT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Terwijl het koud is buiten, onderzoeken we hoe muziek ons beweegt. Nieuwsgierig geworden? Kom naar dit liveoptreden met luisterworkshop.

Over dit evenement

Aart Strootman en Ramon Lormans improviseren ter plekke en spelen eigen werk. Brechtje Roos zet daarvoor je oren op scherp en prikkelt je actief anders te luisteren.

Verfrissend instrumentarium

Baanbrekend gitarist, componist en instrumentmaker Aart Strootman bespeelt zijn meest recente instrument: de 19 edo gitaar die hij onlangs voor het eerst liet horen tijdens het PAN-festival van Calefax Muziekgebouw aan het IJ, A’dam. Zijn gitaar vormt met de vibrafoon van zijn muzikale kompaan Ramon Lormans (een van de meest gevraagde muzikanten van zijn generatie) een magische match. Lormans en Strootman ontginnen samen nieuwe klankwerelden.

Luisterworkshop

Muziekverteller (en muzikant) Brechtje Roos geeft context en luistertips aan de hand van de muziek die deze middag klinkt. Ontdek in deze luisterworkshop dat je onbewust veel meer muzikant bent dan je denkt en invloed hebt op het live resultaat!

Over Music & Meetup

Music & Meetup is een maandelijkse muzikale bijeenkomst verzorgd door de Centrale Bibliotheek. Eens in de maand ben je welkom om te luisteren naar livemuziek, naar interessante sprekers en mee te doen aan leuke en inspirerende workshops. Na afloop praten we na met de musici en elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Oproep

Heb je zelf een idee voor een muzikale act of workshop? Mail je idee naar Anja Schulze: uitnodigingen-centrale@bibliotheekdenhaag.nl

Reserveren is gratis maar verplicht. Behalve een reservering is ook een corona toegangsbewijs en ID verplicht. En op dit moment vragen wij je een mondkapje te dragen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek

Spui 68

2511 BT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bibliotheek Den Haag

Organisator van Music & Meetup 'Wintervibes' zondag 6 maart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen