Muziek op Rhoon

Venster Acties

Just Added!

Muziek op Rhoon

Bij Muziek op Rhoon geniet je van 's middags tot na middernacht van te gekke bands die jazz, blues, funk, soul of een mix daarvan spelen!

Door Muziek op Rhoon

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op za. 24 jun. 2023 14:30 CEST

Locatie

Muziek op Rhoon Albrandswaardsedijk 160 3172 XB Poortugaal Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 10 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Zaterdag 24 juni 2023 vindt de 6e editie van het festival Muziek op Rhoon plaats, hét jazz/blues/funk/soul muziekfestival van Albrandswaard en omstreken.

Het festivalterrein wordt om 14.30 uur geopend en om 14.45 uur start het eerst optreden. De lokale coverband LOS ZAND zal de aftrap doen. Zij staan garant voor een feestelijke stemming en de dansschoenen kunnen direct uit het vet.

Er wordt afwisselend op twee podia geprogrammeerd. Diverse artiesten uit binnen- en buitenland zorgen zo voor een continue stroom van muziek. Jonge opkomende muzikanten op weg naar een hopelijk roemrijke carrière en ouwe rotten in het vak gaan het publiek trakteren op een fantastische mix van muziek.

Een voorbeeld van een jonge opkomende artiest die zeker nog veel bekender zal gaan worden is BOAZ. Deze Fries, opgegroeid in Kaapstad, stond in 2017 in de finale van de tv show “We want more” en trad afgelopen zomer op in het tv-programma Matthijs Gaat Door waar hij met de Sven Hammond Band een indrukwekkend optreden gaf. BOAZ komt op het festival zijn country/blues/soul repertoire presenteren.

De volgende band is ARP FRIQUE, een band samengesteld door de Rotterdamse multi-instrumentalist Niels Nieborg. De muzikanten hebben roots uit alle windstreken en spelen dansbare funk, met uitstapjes naar afrobeat, disco, funana en reggae. Dat wordt net als bij het festival van 2019 weer swingen!

Ook MICHAEL VAREKAMP is een bekende. Vorig jaar stond de band The Legends Ft Michael Varekamp op het podium van het festival, komende editie komt MICHAEL VAREKAMP met de HAMMOND VIBES zijn jazz kunsten vertonen. Altijd goed voor een spektakel!

Van jazz naar R&B/ soul/pop/hiphop met NIKKI HILL. Deze Amerikaanse zangeres treedt dit jaar op bij het Holland International Blues Festival in Grolloo en komt 2 weken later ook naar Muziek op Rhoon. Ze staat garant voor een energievol optreden met haar uitstekende stemgeluid en haar aanstekelijke passie voor muziek.

SOUTHERN AVENUE speelt een krachtige combinatie van blues, R&B, gospel en soul. Denk aan de groove van Tony Joe White met elementen van Creedence Clearwater Revival, Destiny’s Child en Tina Turner. Deze band uit Memphis, Tennessee is uniek in hun soort.

De organisatie is blij en trots om mee te kunnen delen dat ANASTACIA de hoofdact van het festival wordt. De Amerikaanse zangeres speelt naar eigen zeggen SPROCK, een mix van soul, pop en rock. Haar bekende nummers “I’m out of love”, “Not that Kind” en “Left Outside Alone” en haar duet “I belong to you” met Eros Ramazzotti waren enorme hits en zullen door velen worden meegezongen op het festival. Anastacia staat over de hele wereld bekend om haar krachtige stem en haar ongelooflijke stage-performance.

Naast deze line-up is er nog plek voor een surprise act en twee DJ-sets.

Zet de datum vast in de kalender voor 24 juni 2023 zodat je kan genieten van een onvergetelijke dag met goede muziek, gezelligheid, lekker eten en een uitgebreid assortiment drankjes!

Over de organisator