€ 13,40

Muziekfestival EiGenwijs

Venster Acties en details

€ 13,40

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Maargies Hoeve

Kallenkote 19

8345 HB Kallenkote

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Muziekfestival EiGenwijs

Over dit evenement

De Maargies Hoeve organiseert EiGenwijs, een muziekfestival voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. Het festival vindt plaats op de eerste zaterdag van september. We gaan ervoor dat het festival dit jaar door kan gaan! Dit jaar is de derde editie op zaterdag 4 september 2021.

Met optredens van Dikdakkers, Wimpie & de domino’s, Mooi Wark en Karambam belooft het een spetterend feest te worden!

Het muziekfestival wordt afgetrapt door de D!kdakkers met 100% feestgarantie door interactie met het publiek. De mega hit Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied zijn slechts een kleine greep uit het repertoire. Mooi Wark speelt het dak eraf met hun vrolijke welbekende boerenrockhits. Wimpie & de Domino’s is zoals ze zichzelf noemen een ‘verstandelijk gehandicapte rock en roll band uit Amsterdam’. Karambam bestaat uit een mega energiek PowerTrio die er met hun oneindige repertoire in iedere feesttent één groot feest van weet te maken.

De tent gaat open om 19.15 uur en de aanvang is om 19.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro p.p. en zijn binnenkort verkrijgbaar bij de theeschenkerij van de Maargies Hoeve of online te bestellen.

Het festival is voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. De ideale gelegenheid om een avond uit te gaan met vrijwilligers, ouders, familie of bijvoorbeeld een uitje met je collega’s of de sportclub.

De locatie is een grote feesttent bij de Maargies Hoeve te Kallenkote. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en het gehele terrein is rolstoelvriendelijk. Er komen ook zitplaatsen en er zullen invalidetoiletten aanwezig zijn.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met de Maargies Hoeve via 0521-511776 of info@demaargieshoeve.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Maargies Hoeve

Kallenkote 19

8345 HB Kallenkote

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator De Maargies Hoeve

Organisator van Muziekfestival EiGenwijs

De Maargies Hoeve is een melkveebedrijf, zorgboerderij, theeschenkerij en kooklokaal gelegen in Kallenkote, in de kop van Overijssel. Op mooie locaties bieden wij sinds 2002 dagbesteding en logeeropvang aan diverse doelgroepen. Sinds 2010 is onze sfeervolle theeschenkerij in gebruik en eind 2016 is het Kooklokaal geopend.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen