€ 195

MuziekGeluk de-juli-training

Venster Acties en details

€ 195

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Springhuys

7 Springweg

3511 VH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Bij de training worden de richtlijnen gevolgd van het RIVM.

Over dit evenement

De MuziekGeluk-methodiek is een krachtig instrument in de dementiezorg. Het vermindert agressie en andere gedragsproblemen, zorghandelingen verlopen gemakkelijker. MuziekGeluk blijkt vaak een prettig alternatief voor onvrijwillige zorg.

Hoe? Door de persoonlijke favoriete muziek van de bewoner met dementie in te zetten bij de dagelijkse zorg. Ook het effectief toepassen van muziek bij Parkinson, cva en revalidatie krijgt aandacht tijdens de training.

De training MuziekGeluk bestaat uit twee delen:- Deel 1 op zondag 4 juli van 11.00 tot 15.00 uur- Deel 2 op zondag 18 juli van 11.00 tot 15.30 uur 

De training is geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden met vijf punten.

De totaalkosten voor beide bijeenkomsten inclusief lunch is € 195,00. Na afloop krijg je de mogelijkheid om Gecertificeerd Muziekspecialist te worden, hiervoor is geen extra training noodzakelijk.


		Afbeelding van MuziekGeluk de-juli-training

Na de training MuziekGeluk weet je- Welke invloed muziek uit het verleden op jouzelf heeft.- Welke invloed bepaalde muziek op iemand met dementie heeft.- Hoe je de juiste muziek bij een bepaalde persoon vindt.- Hoe je een goede persoonlijke playlist voor iemand samenstelt.- Hoe je deze muziek inzet tijdens de dagelijkse dementiezorg.- Hoe je onvrijwillige zorg vermijdt met behulp van muziek.

Locatie: Springhuys, Springweg 7, 3511 VH Utrecht, op tien minuten lopen van het Centraal Station.

Hoe kom je bij het Springhuys?

Openbaar vervoer: Verlaat het Centraal Station aan de centrumzijde. Na de NS-poortjes sla je linksaf en verlaat je de stationshal. Loop schuin naar rechts naar de ingang van Hoog Catharijne. Loop Hoog Catharijne in en houd een paar honderd meter rechts aan, richting de uitgang Moreelsepark.

Als je na Albert Heijn via de roltrap buiten komt, ga je linksaf. Steek de Catharijnesingel over en loop rechtdoor de Mariaplaats op tot je niet verder kunt. Aan het einde rechtsaf, rechts staat het gele Gebouw der Kunsten. Ongeveer 100 meter verderop begint de Springweg. Het Springhuys zit vooraan rechts op nummer 7.

Auto: Er is een parkeergarage Springweg op 150 meter afstand van het Springhuys. Zorg ervoor dat je de Springweg inrijdt via de Mariaplaats. Vanaf de andere richting is de parkeergarage niet bereikbaar.


		Afbeelding van MuziekGeluk de-juli-training
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Springhuys

7 Springweg

3511 VH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen