Muziekvoorstelling 'Luister'

Muziekvoorstelling 'Luister'

Venster Acties en details

€ 12,50

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen

1 Prinses Christinalaan

3554 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Een muziekvoorstelling over luisteren, gehoord worden, trauma en liefhebben door muzikant Tara Zijlstra en haar mede-muzikanten.

Over dit evenement

Luister is een voorstelling over muziek delen en aanhoren, maar misschien nog wel méér erkenning geven aan alles wat extra aandacht nodig heeft zoals vreugde en pijn, maatschappelijke problemen, klimaat, en nog veel meer. De voorstelling begint vanuit de beleving van natuur, rust en reinheid, maar al snel wordt de luisteraar naar de stad meegenomen waar alle nieuwe prikkels, ontwikkelingen én ook de confrontatie met de bagage vanuit het verleden een plek moet krijgen. Samen met de muzikanten neemt Tara Zijlstra, zanger en multi-instrumentalist, de luisteraar mee in het proces van leren omgaan met trauma, gehoorbeschadiging, veerkracht, erkenning vinden, erkenning geven en liefde omarmen. Het gaat over leren omgaan met het bestaan, en de overwinningen in dat bestaan te vieren. Het betreft een combi van (aangepaste) covers en eigen werk dat past bij het verhaal van Luister.

Luister is begonnen als afstudeerconcert van Tara Zijlstra, maar dat concert heeft niet plaats kunnen vinden vanwege de COVID-19 pandemie. Nu presenteert zij haar visie aan een groter publiek in een theatersetting.

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen