Gratis

Muzikale tuinwandeling met zangdocent Maria Delver

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Museum Kranenburgh

26 Hoflaan

1861 CR Bergen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Muzikale tuinwandeling met zangdocent Maria Delver

Over dit evenement

Maria Delver-Renders heeft een bloeiende zangles praktijk in Bergen (NH) en is regelmatig als soliste actief. Ze geeft stemvorming aan verschillende koren, coachte een meidenband en werkt samen met diverse muziekdocenten en regisseurs waarmee ze ook projecten organiseert. Op 4 juli kun je met Maria mee de Tuin der Zinnen van Museum Kranenburgh in. Zing mee met de vogels, de wind en de andere natuurgeluiden die je hoort in de tuin.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Museum Kranenburgh

26 Hoflaan

1861 CR Bergen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Museum Kranenburgh

Organisator van Muzikale tuinwandeling met zangdocent Maria Delver

Een state-of-the art museum omringd door een weelderige tuin, aansprekende tentoonstellingen en een collectie kunst waarin de Bergense School de spil vormt, dat is waar Museum Kranenburgh voor staat. Kranenburgh is een dynamisch museum dat de liefde voor de beeldende kunst wil delen met jong en oud. 

Naast interessante tentoonstellingen die kunst verbinden met de actualiteit, met de mens en maatschappij biedt Museum Kranenburgh een uitgebreid palet aan activiteiten: workshops, rondleidingen, lezingen, podiumkunst en nog veel meer. 

Bijzonder daarbij is de aandacht voor de mens als maker van kunst: in ieder mens schuilt een kunstenaar - die gedachte geeft het museum vorm met talloze workshops gekoppeld aan de tentoonstellingen, voor zowel jong als oud. 

Een aantal maal per jaar verwelkomt het museum een vooraanstaand muziekensemble om een concert te geven in de prachtige tuinzaal. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen