€ 43,08

My Kitchen is Your Kitchen: The Gastrobar Indonesian Edition

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Tropen café-restaurant

64 Mauritskade

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Waar denk je aan bij Indonesië? Waarschijnlijk is het eten één van de eerste dingen die in je opkomt. Deze editie van My Kitchen Is Your Kitchen zetten we de Indonesische keuken in het zonnetje. Een walking-dinner avond voor alle bourgondische liefhebbers van eten en gezelligheid. Alle vrijheid om je eigen plek in de ruimte te vinden met eventueel een dansje tussen de gangen door op de muziek van de DJ’s. Daarnaast is er ook voldoende mogelijkheid om te zitten.

Op zaterdag 2 maart wordt door de chef van De Tropen, Hans Ribbens, in samenwerking met Ron Gastrobar Indonesia een smaakmakend 5-gangen menu verzorgd. Agus Hermawan is de hoofdchef van alle Ron Gastrobar Indonesia locaties. Vanwege zijn uitzonderlijke kookkunsten, is hij door de Indonesische minister van Toerisme verkozen tot ambassadeur voor de Indonesische Keuken in Nederland. Door vele kenners, waaronder Ron Blaauw zelf, wordt hij gezien als de beste Indonesische chef in Europa.

Agus slaat de handen ineen met de chefs van 2 andere Gastrobar-locaties. Donny van Norde van Bistrobar Indonesia in Haarlem en Tim Jansen, die het stokje van Agus overneemt in Ouderkerk nu ook Ron Gastrobar Indonesia Downtown is geopend in hartje Amsterdam centrum. Kortom, een unieke samenwerking die een hoop culinaire hoogstandjes beloofd.

Komiek en food-lover Howard Komproe is de vaste presentator van de avond. Per gang worden de chefs, op geheel eigen (humoristische) wijze, de kleren van het lijf gevraagd over het gerecht, zodat jij weet wat je eet. Daarnaast zal hij wat plaatjes opzetten als zijn alter ego, DJ Kenny Mixen. De avond wordt muzikaal afgesloten door Mike Risk. Tijdens de laatste gangen en daarna zal hij je helpen de spijsvertering op gang te brengen.


▪ Info ▪
Wat? Vijf gangen walking-dinner + welkomstcocktail
Wanneer? Zaterdag 2 maart van 19:00 tot 00:00 uur
Prijs? 39,95 euro excl. servicekosten


▪ Presentatie ▪
Howard Komproe
Supported by Earth Water


▪ Muziek ▪
Mike Risk
DJ Kenny Mixen


▪ Voorgaande chefs ▪
Agus Hermawan (Ron Gastrobar Indonesia)
Francis Tavarez (Shanghai Bistro)
Ramon Beuk (Food Emotions)
Patrick Stolker (Ron Gastrobar Oriental)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Tropen café-restaurant

64 Mauritskade

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen