€ 31,63

My Kitchen is Your Kitchen: The Indonesia Edition

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Tropen café en restaurant

Linnaeusstraat 2

1092 CK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zaterdag 3 maart organiseert De Tropen café en restaurant de eerste editie van een serie multiculinaire events, My Kitchen is Your Kitchen. Maandelijks wordt de prachtige locatie in Amsterdam-Oost, gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de tropen en ontworpen door Piet Boon, omgetoverd tot een tropische comfort zone waar steeds de keuken van een land uit de Tropen centraal staat. Chef Hans Ribbens nodigt elke keer een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt.

De 1e gast-chef is niemand minder dan Agus Hermawan. Zonder twijfel de beste Indonesische chef van Nederland. Hij is niet voor niets o.a. ‘Star Chef’ bij Garuda Indonesia en officieel ambassadeur voor de Indonesische keuken namens het Indonesische Ministerie van Toerisme. Hij is onder ‘foodies’ en liefhebbers van de Indonesische keuken een beroemdheid en wij zijn dan ook trots hem te kunnen presenteren. Samen met Hans Ribbens zal Hermawan een uniek menu samenstellen met gerechten uit Java, Bali en Sumatra.

My Kitchen is Your Kitchen staat voor een multiculinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een walking dinner met geweldig eten in een unieke locatie aan het Oosterpark in Amsterdam. Naast de twee chefs zijn deejays Leroy Rey (Wicked Jazz Sounds) en Mike Risk ‘in the house’. Verwacht een muzikale reis door de tijd met ‘loungy’ funk, soul, jazz, afro, hiphop en boogie met een verassende Indonesische twist.

Aanvang evenement: 18.30 tot 23.00 uur

Concept: 7 gangen walking dinner, inclusief welkomstcocktail

Ticketprijs: 29,95 euro, exclusief servicekosten

Meer informatie? Bel 020-568 2000 of volg ons via https://www.facebook.com/amsterdamdetropen/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Tropen café en restaurant

Linnaeusstraat 2

1092 CK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen