€ 37,84

My Kitchen is Your Kitchen: The Oriental Edition

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Tropen café en restaurant

Mauritskade 64

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

MULTICULINAIR EVENT

Zaterdag 29 september organiseert De Tropen café & restaurant, in samenwerking met Lost in Music, de vierde editie van een serie multiculinaire events: My Kitchen is Your Kitchen. De prachtige locatie in Amsterdam-Oost, gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, wordt omgetoverd tot een tropische comfort zone waar steeds de keuken van een land of regio uit de Tropen centraal staat. Chef Hans Ribbens nodigt elke keer een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt. Na drie uitverkochte edities met gast-chefs Agus Hermawan van Ron Gastrobar Indonesia, Ramon Beuk met de Surinaamse keuken en Francis Tevarez van Shanghai Bistro, staat dit keer de Oriëntaalse keuken centraal.

ORIËNTAALSE KEUKEN: RON GASTROBAR ORIENTAL

De gast-chef van Ron Gastrobar Oriental, Patrick Stolker, wordt deze keer uitgenodigd om de wereld van de Oriëntaalse keuken tentoon te stellen. Ron Gastrobar Oriental is een van de prachtige restaurants uit de koker van meesterchef Ron Blaauw. Gelegen aan de Kerkstraat, hartje centrum Amsterdam, draait het hier om de authentieke smaken van de Chinese keuken, die harmonieus samenvloeien met Chinese kooktechnieken tot prachtige gerechten. Chef-kok Patrick Stolker staat bekend om zijn verfijnde gerechten die ook bovendien een lust voor het oog zijn. Samen met chef Hans Ribbens zal hij een mooi vijf-gangenmenu samenstellen. We laten ons graag verrassen.

MUZIEK

My Kitchen is Your Kitchen staat voor een multiculinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een walking dinner met geweldig eten in een unieke locatie aan het Oosterpark in Amsterdam. Naast de twee chefs zijn deejays Mike Risk en Kenny Mixen (aka Howard Komproe) aanwezig om de smaakpapillen de juiste muzikale te begeleiding te geven voor optimaal genot. Verwacht een muzikale reis door de tijd met ‘loungy’ funk, soul, R&B, jazz, afro, hiphop en boogie, waarbij er later op de avond ook gedanst gaat worden.

Wat? Vijf gangen walking dinner + welkomstcocktail
Wanneer? Zaterdag 29 september van 19.00 tot 23.59 uur
Prijs? 34,95 euro excl. servicekosten


De Tropen, café en restaurant aan het Oosterpark in Amsterdam, is gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de tropen. Het dagelijks menu, samengesteld door Chef Hans Ribbens, is geïnspireerd op culturen en smaken van over de hele wereld. Continu veranderend op basis van de beschikbaarheid van lokale en verse ingrediënten.

***Er zal tijdens het event een fotograaf aanwezig zijn en de foto's zullen naderhand op Facebook worden gepubliceerd. Mocht je niet gefotografeerd willen worden, dan kun je dit aangeven bij de fotograaf.***

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Tropen café en restaurant

Mauritskade 64

1092 AD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen