€ 36,81

My Kitchen is Your Kitchen: The Surinam Edition

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Tropen café en restaurant

Linnaeusstraat 2

1092 CK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

My Kitchen is Your Kitchen

Zaterdag 21 april organiseert De Tropen café en restaurant in samenwerking met Lost in Music de tweede editie van een serie multiculinaire events: My Kitchen is Your Kitchen. Maandelijks wordt de prachtige locatie in Amsterdam-Oost gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, omgetoverd tot een tropische comfortzone waar steeds de keuken van een ander tropisch land centraal staat. Chef Hans Ribbens nodigt elke keer een gerenommeerde chef uit die samen met hem een bijzonder menu samenstelt. Na de eerste uitverkochte editie met gastchef Agus Hermawan van Gastrobar Indonesia, staat dit keer de Surinaamse keuken centraal.

The Surinam Edition met Ramon Beuk

De gast-chef is deze maand niemand minder dan Ramon Beuk: kok, presentator, programmamaker, ondernemer en schrijver van columns en bekroonde kookboeken. Als kok maakt Ramon altijd de vertaalslag van eten naar beleven, inspireren en samenwerken. Naast een geweldige kok is hij ook een meester in het creëren van een bijzondere beleving omtrent zijn gerechten. Het gaat er niet alleen om ‘wat’ je eet maar vooral om de achterliggende gedachte en beleving van het gerecht.

Zaterdag 21 april stelt Ramon Beuk samen met Hans Ribbens een uniek en spannend 5-gangen menu samen. Heerlijk Surinaams eten zoals je het misschien wel nog nooit gegeten hebt!

DJs

My Kitchen is Your Kitchen staat voor een multiculinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een walking dinner met geweldig eten in een unieke locatie aan het Oosterpark in Amsterdam. Naast de twee chefs zijn DJs Kenny Mixen (aka Howard Komproe) en DJ Chocolate Brown (RiskSoundSystem) in the house. Verwacht een muzikale reis door de tijd met ‘loungy’ funk, soul, R&B, jazz, afro, hiphop en boogie met een verrassende Surinaamse twist waarbij er later op de avond ook gedanst gaat worden.


WAT? 5-gangen walking dinner met DJs

WANNEER? 21 april, 19.00 - 23.30 uur

TICKETPRIJS? 34,95 euro inclusief welkomstcocktail

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Tropen café en restaurant

Linnaeusstraat 2

1092 CK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen