Myrte Leffring (dichter en auteur)

Venster Acties

Myrte Leffring (dichter en auteur)

Dichter en auteur Myrte Leffring leest voor uit haar spannende en ontroerende tweeluik 'WULK – Vallen & Opstaan'.

Door Mevrouw Boon

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 25 aug. 2023 20:00 - 20:45 CEST

Locatie

Mevrouw Boon Dorpsstraat 60 2841 BK Moordrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 45 minuten
  • eTicket voor mobiel

>>> Let op: wil je tickets bestellen met je telefoon, schakel dan eerst ‘blokkeer pop-ups’ uit in je browser-instellingen. <<<

***

Wat is het verschil tussen proza en poëzie? Kun je één verhaal in die twee genres vertellen? Dichter en auteur Myrte Leffring (1973) geeft een toelichting op de totstandkoming van haar spannende en ontroerende tweeluik WULK – Vallen & Opstaan, bestaande uit een roman én een dichtbundel. Zij zal voorlezen uit eigen werk en trekt je aan de hand van fragmenten de wereld van de verbeeldingskracht in.

***

‘Myrte Leffring plaatst poëzie tegenover proza en toont zo de kracht van zwijgen naast die van zeggen. Een geheel dat je bijblijft.’

– Eva Gerlach

***

‘Wat een schitterend boek. Ik heb het in één ruk uitgelezen.’

– Hans Achterhuis

***

www.wolkenvankrijt.nl

***

Deze voorstelling (lengte: 45 minuten) wordt voor maximaal 15 personen gespeeld in het sfeervolle en intieme huiskamertheater van kunstgalerie Mevrouw Boon in Moordrecht (Dorpsstraat 60), een bijzondere beleving waarbij je - naast het bijwonen van de voorstelling - de eigenzinnige en kleurrijke kunst in de mini-galerie kunt bekijken.

***

Dit programmaonderdeel van Mevrouw Boon kwam tot stand i.s.m. De Rotterdamse Salon en met financiële steun van Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas.

Over de organisator

Georganiseerd door
Mevrouw Boon

Mini-galerie Mevrouw Boon in Moordrecht (Dorpsstraat 60) biedt podiumkunstenaars de mogelijkheid om nieuwe dingen uit te proberen voor een klein publiek. Schuif gezellig aan en koop nu je tickets voor een van de intieme voorstellingen in het sfeervolle huiskamertheater van Mevrouw Boon en stimuleer talent!