Nacht van de Tijd

Venster Acties

Nacht van de Tijd

Een inspirerende nacht in de Jacobikerk vol vertraging, verdieping en versnelling van de tijd

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Jacobikerk 171 Sint Jacobsstraat 3511 BP Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Via Jacobi presenteert:

De Nacht van de Tijd

Vertragen, verdiepen, versnellen en duiden… op 25 maart, de nacht dat de klok een uur vooruitgaat, pakken we de tijd. Historicus Beatrice de Graaf geeft een inspirerende tijdrede in de Jacobikerk in Utrecht. Ook is er een keuzeprogramma dat je laat zien hoe je van willekeurige minuten die wegtikken, betekenisvolle momenten kunt maken.

Het eerste weekend van de lente staat voor een nieuwe tijd die aanbreekt. Langere dagen die je kunt vullen, ordenen en beleven… door ermee te spelen, meer tijd buiten te beleven of er juist bewuster mee om te gaan. Ga in gesprek over leefregels die je tijd op een andere manier laten ervaren. Stem tijd af tot op de seconde tijdens een dansworkshop. Verdicht de tijd door naar een bijzonder levensverhaal te luisteren in de Human Library. Vergeet de tijd door je helemaal te focussen op het maken van een prachtige linosnede. Of zet de tijd even stil door helemaal op te gaan in een kunstwerk.

Staar in vuurtjes, kijk een stomme film, dans of voer een goed gesprek. Jij kunt de tijd van je leven hebben door een ticket te kopen op www.viajacobi.nl. De Nacht begint om 20.00 uur in de Jacobikerk in Utrecht (St.-Jacobsstraat 171).