Najaarsbijeenkomst Ambassadorsclub @Volvo

Venster Acties

Ticketverkoop eindigt binnenkort

Najaarsbijeenkomst Ambassadorsclub @Volvo

Bij deze willen we jullie graag uitnodigen op 7 oktober 7:30-9:30 voor onze ontbijtbijeenkomst in de nieuwe locatie van Volvo Nijmegen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Hogelandseweg 104 104 Hogelandseweg 6545 Nijmegen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Beste Ambassador,

Op vrijdag 7 oktober verwelkomt Volvo Nijmegen de Ambassadorsclub Vierdaagsefeesten voor een ontbijtbijeenkomst. Op hun nieuwe locatie kunnen we onder het genot van een ontbijt elkaar weer ontmoeten. Het thema van deze bijeenkomst is duurzaamheid.

Directeur-bestuurder Joris Bouwmeister neemt ons mee in de ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid binnen de Vierdaagsefeesten. Chantal Peters van de Papierfabriek zoomt in op hun duurzaamheidsplannen.

Afsluitend vertelt Kees Schaaps van Volvo alles over hun nieuwe duurzame locatie en de ontwikkelingen bij Volvo op het gebied van elektrisch rijden en energietransitie. Na afloop is er de mogelijk voor een rondleiding door het prachtige pand.

Wens je een zakelijke introducee mee te nemen? Stuur dan een mailtje naar Linda: l.kok@vierdaagsefeesten.nl

Locatie: Volvo Nijmegen, Hogelandseweg 104, Nijmegen Tijd: 7:30 Inloop en ontbijt, 8:00-9:00 Programma, 9:00-9:30 optioneel rondleiding Vervoer: bij Volvo zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Tevens is de locatie per fiets bereikbaar

Met vriendelijke groet,

Joris Bouwmeister

*Bij het aanmelden van uw introducé geeft u automatisch toestemming aan Stichting Vierdaagsefeesten om de gegevens eenmalig te gebruiken voor telefonische en schriftelijke benadering voor onze Ambassadorsclub.

Ticketverkoop eindigt binnenkort