€ 0 – € 999

Nationaal Congres BRZO | 4 november 2021 | Utrecht

Venster Acties en details

€ 0 – € 999

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel, Exclusief Utrecht

Winthontlaan 4-6

3526 KV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Nationaal Congres BRZO | 4 november 2021 | Utrecht Het 1 daagse congres Met de blik op de toekomst

Over dit evenement

Nationaal Congres BRZO | 28 mei 2019 | Utrecht

Het afgelopen jaar was hectisch. Inspecties gingen online, afstand houden op de werkvloer en thuiswerken. Het is tijd om bij elkaar te komen met de blik op de toekomst.

Tijdens het nationaal congres op 4 november 2021 kijken we naar 2022 en verder! Zo komt u te weten waar de inspectiediensten de komende tijd op gaan letten, hoort u wat de omgevingswet voor u gaat betekenen en leert u over diverse veiligheidsrisico’s (intern en extern) die een grotere rol gaan spelen. Aan het einde van de dag weet u wat 2022 u gaat brengen op gebied van BRZO.

Dit congres brengt alle partijen in de keten samen: overheden, inspectiediensten, BRZO-bedrijven, onderzoeks- en ingenieursbureaus en andere belanghebbenden. U wordt in één dag bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op BRZO-gebied. Met praktijkervaringen van bedrijven, vakgenoten en volop ruimte om te netwerken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel, Exclusief Utrecht

Winthontlaan 4-6

3526 KV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van Nationaal Congres BRZO | 4 november 2021 | Utrecht

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen