Verkoop beëindigd

Nationaal Vertical Farming Symposium

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The New Farm

Televisiestraat 2

2525 LV Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens dit symposium gaan we de diepte in over hoe we met minder milieubelasting voedsel produceren en de groeiende wereldpopulatie voeden. Leer meer uit baanbrekend onderzoek, ontdek technologische innovaties en ga in gesprek met pionierende (jonge) ondernemers.

Dit kom jij te weten tijdens het symposium:

  • Vertical Farming Business: Hoe ontwikkel je als (jonge) ondernemer een gezonde business? Hoe integreer je sociale en duurzame aspecten in je onderneming?

  • Science & Smart Food Solutions: Welke state-of-the-art kennis en technologie heeft Nederland in huis op het gebied van Vertical Farming?

  • Accelereren van de voedseltransitie: Hoe wordt Nederland een creatieve broeikas op het gebied van Vertical Farming? Wat is nodig op het gebied van regelgeving, onderwijs, samenwerking en financiering?

Sluit je dus aan op 26 september in The New Farm in Den Haag bij de toekomstdenkers, experts en veranderaars uit de agri- en voedselsector en ontdek hoe we in en vanuit Nederland met Vertical Farming een zero-mile en zero-waste food supply gaan realiseren!

Voor meer informatie over het symposium kun je naar onze website:

globalverticalfarming.com/nationaal-vertical-farming-symposium

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The New Farm

Televisiestraat 2

2525 LV Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen