Verkoop beëindigd

National Geographic Beach Cleanup 2018 - Scheveningen 6km Jan van Gent etap...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Strandpaviljoen Buiten

Zwarte Pad 67

2586 JL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Scheveningen 6km Jan van Gent etappe, Paviljoen Buiten

Deze etappe van de National Geographic Beach Cleanup verzamelen we in Scheveningen bij strandpaviljoen Buiten, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie/thee of fris. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand.

Na de ontvangst pakken we met zijn allen de gratis bussen naar de plek op het strand waar we starten met de Cleanup. Ergens rond het middaguur gaan we lunchen op het strand met je meegebrachte lunch. Na de lunch vervolgen we onze weg over het strand naar Paviljoen Buiten. Daar eindigen we onder het genot van een drankje. Uiterlijk rond 17.00 sluiten we af en gaat iedereen naar huis.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie over wat handig is om mee te nemen en wat andere praktische informatie.

Stichting De Noordzee
Stichting De Noordzee is al 35 jaar dé organisatie als het gaat om bescherming en duurzaam gebruik van de Noordzee. Wij richten ons op vier doelen: Beschermde natuur, Schone zee, Duurzame visserij en Natuurvriendelijke energie. Samen met anderen werken wij aan het oplossen van de grootste milieu-uitdagingen op de Noordzee.

Missie
Stichting De Noordzee streeft naar een bloeiende, duurzame Noordzee voor natuur en mens. Een zee met een goed functionerend ecosysteem dat invloeden van buiten veerkrachtig opvangt. De Noordzee wordt duurzaam gebruikt. Dat betekent dat de grens voor menselijk gebruik wordt bepaald door wat het ecosysteem aankan, zodat ook onze kinderen en de generaties erna van de Noordzee en haar natuur kunnen genieten.

Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een etappe!

Datum en tijd

Locatie

Strandpaviljoen Buiten

Zwarte Pad 67

2586 JL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen