Gratis

National Geographic Beach Cleanup 2018 - Zandvoort 9,8km Bultrug etappe

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Paviljoen Ahoi

Boulevard Barnaart strandafgang 19

2041 KB Zandvoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zandvoort 9,8km Bultrug etappe, Paviljoen Ahoi

Deze etappe van de National Geographic Beach Cleanup verzamelen we in Zandvoort bij Paviljoen Ahoi, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie/thee of fris. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand.

Na de ontvangst pakken we met zijn allen de gratis bussen naar de plek op het strand waar we starten met de Cleanup. Ergens rond het middaguur gaan we lunchen op het strand met je meegebrachte lunch. Na de lunch vervolgen we onze weg over het strand naar Paviljoen Ahoi. Daar eindigen we onder het genot van een drankje. Uiterlijk rond 17.00 sluiten we af en gaat iedereen naar huis.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie over wat handig is om mee te nemen en wat andere praktische informatie.

Stichting De Noordzee
Stichting De Noordzee is al 35 jaar dé organisatie als het gaat om bescherming en duurzaam gebruik van de Noordzee. Wij richten ons op vier doelen: Beschermde natuur, Schone zee, Duurzame visserij en Natuurvriendelijke energie. Samen met anderen werken wij aan het oplossen van de grootste milieu-uitdagingen op de Noordzee.

Missie
Stichting De Noordzee streeft naar een bloeiende, duurzame Noordzee voor natuur en mens. Een zee met een goed functionerend ecosysteem dat invloeden van buiten veerkrachtig opvangt. De Noordzee wordt duurzaam gebruikt. Dat betekent dat de grens voor menselijk gebruik wordt bepaald door wat het ecosysteem aankan, zodat ook onze kinderen en de generaties erna van de Noordzee en haar natuur kunnen genieten.

Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een etappe!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Paviljoen Ahoi

Boulevard Barnaart strandafgang 19

2041 KB Zandvoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen