€ 7 – € 21,50

Nationale Halve Finale Prinses Christina Klassiek Concours

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater De Nieuwe Regentes

63 Weimarstraat

2562 GR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ruim twintig jonge muzikanten laten horen wat ze waard zijn tijdens de Nationale Halve Finale

Over dit evenement

Afgelopen maanden was ons klassiek concours overal in het land te vinden. Tijdens de selecties werden de beste jonge muzikanten gevraagd om te spelen tijdens de Nationale Halve Finale in Den Haag.

De Nationale Halve Finale vindt plaats in Theater de Nieuwe Regentes, Den Haag. Op 21 juni laten tussen de twintig en dertig jonge musici horen wat ze waard zijn. Ze treden op voor onze professionele jury en het publiek. De circa acht beste mogen door naar de Nationale Finale.

Programma

Het programma bestaat uit drie blokken tussen 10.30 en 17.00 uur. Kaarten zijn (per blok) te koop via het Prinses Christina Concours: we starten de kaartverkoop zo snel mogelijk op. Het precieze programma wordt kort voor de halve finale bekend gemaakt.

  • Blok 1: 10:30 – 12:00 uur
  • Blok 2: 13:30 – 15:00 uur
  • Blok 3: 15:30 – 17:00 uur

Rond 17:45 uur maakt de jury bekend wie er naar de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours 2020 gaan op 28 juni 2020.

Vrienden Prinses Christina Concours

Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen gratis toegang tot de halve finale. Bovendien kunnen Vrienden tot maximaal 4 kortingskaarten voor introducées bestellen. Neem contact met ons op via info@christinaconcours.nl.

Over het Prinses Christina Concours

Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim vijftig jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een online concours (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Onderzoek

We krijgen graag inzicht in de samenstelling van ons publiek. Daarom vragen of je postcode en huisnummer wilt opgeven als je tickets koopt. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met de gegevens om: we gebruiken deze informatie enkel voor onderzoeksdoeleinden.

Coronavirus

Oorspronkelijk was onze Nationale Halve Finale gepland op 5 april 2020. Vanwege de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen van de overheid om het virus in te dammen is de Nationale Halve Finale verplaatst naar 21 juni 2020. Uiteraard houden we de updates en richtlijnen van het RIVM goed in de gaten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater De Nieuwe Regentes

63 Weimarstraat

2562 GR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen