Niet beschikbaar

Natuurlijk & Gezond 100% therapeutische essentiële oliën

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Voorschoten

Voorschoten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Reserveer direct jouw ticket - je ontvangt rond 7 dagen voor het evenement een e-mail met de adresgegevens. Voor mensen die met de oliën van doTERRA nog niet eerder over een ander persoon in aanraking zijn gekomen is deze workshop natuurlijk 100% gratis.

Deze workshop is specifiek bedoelt voor iedereen die op een natuurlijke wijze aan zijn gezondheid wil werken. Na het bijwonen van deze workshop weet je wat essentiële oliën zijn, waarom ze belangrijk zijn en hoe je ze kunt toepassen om je eigen gezondheid op lichamelijk en emotioneel gebied te verbeteren en te ondersteunen.

Laat je inspireren en ervaar hoe je deze oliën ook thuis kunt gebruiken. Uiteraard heb je de mogelijkheid uitvoerig te snuffelen, uitproberen en ook te bestellen. Elk deelnemer, die voor het eerst op zo´n infoavond komt ontvangt natuurlijk ook een klein proefje van deze pure essentiële oliën voor thuis.

Lijkt je het interessant? Meldt je meteen aan en laat je inspireren door de oliën. Vol=Vol. Tot ziens!

(Ben je al in aanraking gekomen met de oliën van doTERRA via een andere persoon ben je natuurlijk ook van harte welkom op deze avond. De vergoeding voor jou is dan 10 euro)

100% natuurlijke essentiële oliën kunnen…

  • een snel effect geven om jouw lichaam in balans te krijgen
  • binnen 20 seconden op cellulair niveau werken
  • de celmembraan doordringen en bacteriën & virussen vernietigen
  • stress & burn-out reduceren
  • een natuurlijke anti-allergie-reactie opwekken
  • binnen 20 seconden op het zenuwenstelsel inwerken
  • trauma heling ondersteunen
  • dezelfde werking ook bij paarden en andere huis- en boerderijdieren bereiken


Essentiële oliën worden al eeuwenlang gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen, het zelfhelingsvermogen voor lichamelijke klachten te versterken en ook om de emotionele groei te stimuleren. Planten geven aromatische verbindingen en geur moleculen af en hiervan worden therapeutisch heel hoogwaardige oliën gewonnen.

Door de vele synthetische medicijnen die we tegenwoordig gebruiken hebben we de krachtige remedies uit de natuur vergeten. Maar gelukkig kiezen steeds meer mensen pure producten, die jou lichaam op een natuurlijke manier ondersteunen. Deze essentiële oliën, die je durend deze avond gaat ruiken, proeven en voelen, zijn 100 % zuiver en puurder dan biologisch - alles is wetenschappelijk onderbouwd. Ze hebben talrijke therapeutische eigenschappen en kunnen effect op cellulair niveau hebben. Ze reinigen de receptoren en brengen de natuurlijke balans terug in jouw lichaam - we noemen deze toestand homeostase. Door de hoge kwaliteit kunnen de meeste oliën van doTERRA ook inwendig gebruikt worden. De FDA (Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit) heeft dit bevestigt.

Datum en tijd

Locatie

Voorschoten

Voorschoten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen