€ 15 – € 40

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Garage Landbouwhuisdieren

Faculteit diergeneeskunde - Yalelaan 7 Utrecht

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lijkt het u ook geweldig om weer eens terug te keren op de faculteit en oude tijden te doen herleven? Zou u ook graag weer eens een midzomerfeest dunnetjes over willen doen? Dan hebben wij goed nieuws! Op zaterdag 7 oktober zal er een nazomerfeest plaatsvinden voor Dierenartsen, Faculteitsmedewerkers en studenten Diergeneeskunde. De Spin-off van het welbekende midzomernachtfeest! Een grootse partij ter ere van het 85-jarig bestaan van de Diergeneeskundige Studenten Kring. De aanwezigheid van jong en oud, afgestudeerd en studerend zullen één van de ingrediënten zijn voor een memorabel evenement.

De avond begint met een lopend buffet gevolgd door een borrel welke muzikaal wordt verrijkt door de band 'Kitsch 'n Crew'. Aansluitend zal een DJ de avond afsluitend met goede hits welke u doen terugdenken aan uw studententijd. Zo vieren we met jong en oud het 17e lustrum van deze mooie studievereniging.

Voor slechts €40,- kunt u genieten van een lopend buffet met aansluitend het feest inclusief onbeperkt bier/wijn en fris. Mocht u niet op het buffet kunnen komen maar wel naar het feest willen? Dan koopt u voor slechts €15,- een ticket wat u toegang geeft tot het feest inclusief bier wijn en fris.

Inloop: 18:00 uur
Opening buffet: 19:00 uur
Feest: 21:30 - 02:00 uur

Het Nazomer lustrumfeest vindt plaats op de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht in de garage van Landbouwhuisdieren. Deze wordt omgetoverd tot een sfeervolle ruimte waar gegeten gedronken en gefeest gaan worden. het adres is Yalelaan 7 te Utrecht. Gratis parkeren is mogelijk.

Bent u enthousiast geworden? Bestel dan op deze pagina uw kaarten! Voelt u zich niet bezwaard om uw echtgenoot, studiegenoten en collega's mee te nemen naar dit feest!

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact opnemen met de organisatie via dsk.lustrum@uu.nl of via het telefoonnummer 06-28160938

LET OP: Studenten kunnen tickets kopen tijdens de kaartverkoop van het lustrum in het androclusgebouw!


Veelgestelde vragen:


Dien ik dieetwensen door te geven?
Mocht u vegetariër zijn, dan hoeft u dit niet door te geven. Zijn er allergieen waar rekening mee gehouden dienen te worden, dan kunt u contact opnemen via reunistenavonddsk@gmail.com

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
U kunt uw ticket afgedrukt meenemen of u kunt uw ticket digitaal tonen via een smartphone.

Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?
Mocht u namens andere personen tickets hebben besteld, dan kunnen zij zonder problemen met dit ticket naar het feest komen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Garage Landbouwhuisdieren

Faculteit diergeneeskunde - Yalelaan 7 Utrecht

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen