€ 13 – € 25

Nederlands Bierproeffestival 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Haag, Grote Kerk

Rond de Grote Kerk 12

2513 AM Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 16, 17 en 18 mei 2019 vindt de 8e editie plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Drie dagen lang presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. Tijdens het culinaire festival is er de mogelijkheid om met brouwmeesters in gesprek te gaan over hun bieren en het brouwproces. Er worden diverse interessante masterclasses gegeven door deskundige bierkenners, waarin men onder andere meer kan leren over de diverse bierstijlen. Uiteraard kunnen bezoekers bij de verschillende foodstands ook genieten van mooie bier- en foodcombinaties.

Iedereen boven de 18 jaar is van harte welkom!


Openingstijden

Donderdag 16 mei 2019 van 18.00 – 22.00 uur
Vrijdag 17 mei 2019 van 16.00 – 22.00 uur
Zaterdagmiddag 18 mei 2019 van 13.00 – 17.00 uur
Zaterdagavond 18 mei 2019 van 18.00 – 22.00 uur


Minimum leeftijd

Het Nederlands Bierproeffestival is alleen toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Ook baby’s en kleine kinderen in kinderwagens en/of draagzakken worden niet toegelaten.


Tickets

Met je entreeticket krijg je toegang tot het festivalterrein op de dag van keuze. Je ontvangt bij entree een proefglas en een festivalboekje met uitgebreide informatie over bierstijlen en de biermerken die je kunt proeven. Garderobe en toiletten zijn gratis.

Met een festivalmunt (€ 2,50) kun je een biertje naar keuze bestellen bij een van de brouwerijen. In sommige gevallen vraagt een brouwer meer munten voor een bier. Verder kun je met de festivalmunten ook eten, koffie, thee en frisdrank bestellen bij diverse foodstands.

Vooraf kun je via de ticketshop festivalmunten aanschaffen, ook zijn munten te koop (alleen met pin!) op het festivalterrein.


Week van het Nederlandse Bier

Ieder jaar worden er in Nederland een week lang honderden activiteiten georganiseerd rondom Nederlands bier. De Week van het Nederlandse Bier start zoals gebruikelijk met het driedaagse Nederlands Bierproeffestival in Den Haag (16 t/m 18 mei) en eindigt in het weekend van 24 t/m 26 mei met de Nederlandse Brouwerijdagen. Op 21 mei organiseren tal van horecagelegenheden door het land een speciale editie van WeekNLBier Pubquiz!


Meer informatie: www.weekvanhetnederlandsebier.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Haag, Grote Kerk

Rond de Grote Kerk 12

2513 AM Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen