Gratis

Net-Work-Shop “Leer de kunst van netwerken”

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bouwkeet

Schiedamseweg 240

3025 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Donderdagavond op 28 september staan de deuren van Bouwkeet vanaf 19:00 open voor ondernemers die willen leren netwerken en pitchen. Senior Business Trainer Farid Darkaoui geeft een interactieve workshop in precies datgene dat succesvolle netwerkers doen, maar jou normaal nooit vertellen. Na het ontwikkelen van jouw eigen super pitch krijg je de kans om mee te doen aan de Pitch Contest. Aan het eind van de dag gaat iedereen met een sterke, persoonlijke pitch naar huis!

INTERACTIEVE WORKSHOP
Netwerken. We doen het allemaal. Maar hoe moet het nou écht? Wat is het geheim van die mensen die moeiteloos hun product of dienst onder de aandacht brengen? Tijdens een interactieve workshop leer je de essentie van de netwerkpitch, ga je aan de slag met lichaamstaal en raak je bedreven in het subtiel opeisen van aandacht!

ONTWIKKEL JOUW SUPER PITCH
Na de interactieve workshop ga je in groepjes aan de slag met jouw persoonlijke super pitch! Je ontvangt waardevolle feedback en aan het eind van de dag strijden de beste pitchers tegen elkaar in de Pitch Contest!

Datum: donderdag 28 september

Tijd: 19:00 – 22:30 uur

Locatie: Bouwkeet, Schiedamseweg 240, 3025 AP Rotterdam

Kosten: Gratis

(max. 50 deelnemers. Vol = Vol).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bouwkeet

Schiedamseweg 240

3025 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen