€ 15 – € 42,50

Netwerk Teaching Games - Themabijeenkomst ‘Spelen Beoordelen’

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fontys Sporthogeschool

3 Theo Koomenlaan

5644 HZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Netwerk Teaching Games (NTG) houdt zich vanaf de oprichting bezig met het creëren van een platform waarop professionals die zich bezighouden met het leren en onderwijzen binnen spelsporten, kennis en expertise omtrent de speler- en spelgecentreerde benaderingswijze blijvend met elkaar kunnen delen, genereren en bediscussiëren.

Op vrijdag 18 mei organiseert het Netwerk de themabijeenkomst ‘Spelen Beoordelen’ op de locatie van Fontys Sporthogeschool in Eindhoven.
Tal van vakcollega’s uit het werkveld zijn er in geslaagd of zijn druk bezig om de beoordelingspraktijk binnen hun school zodanig vorm te geven dat er ook binnen het spel(sport)onderwijs rekening wordt gehouden met de (grote) verschillen tussen leerlingen, leerlingen worden betrokken bij het eigen leerproces en er tegemoet wordt gekomen aan de motivatie van leerlingen. Tijdens deze themabijeenkomst geven we deze professionals een podium om hun ‘good practices’ omtrent beoordelen binnen spel(sport)onderwijs te presenteren en met jou en je vaksectie LO te delen.

Klik hier om naar de website van dit evenement te gaan

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fontys Sporthogeschool

3 Theo Koomenlaan

5644 HZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen