Netwerk Zakenvrouwen - New Year's Business Lunch - regio Twente

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Hengelo

400 Bornsestraat

7556 BN Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Start The New Year met VISIE, INSPIRATIE, INZICHT, maar ook met MEER BUSINESS in het prachtige luxe Van der Valk Hotel Hengelo. Prima bereikbaar en gratis parkeren!


Netwerk Zakenvrouwen is de plek voor vrouwelijke purpose-gedreven entrepreneurs en die de ontembare drive hebben om zichzelf en hun business altijd weer verder te ontwikkelen. In meerdere regio's komen we maandelijks offline bij elkaar om mooie samenwerkingen aan te gaan en ons verder te ontwikkelen. Zeker geen theekransje dus, maar een krachtig netwerk waar business doen vanuit een zuivere intentie wordt gewaardeerd. Doel van ons netwerk is om vrouwelijke ondernemers te verbinden, ons verder te ontwikkelen door onze kennis en expertise te delen. Aan te moedigen elkaar te leren kennen, ons diep te verbinden om mooie samenwerkingen aan te gaan en samen business te genereren.

Tijdens zal iedere aanwezige de ruimte krijgen om vanuit het Hart te pitchen. Vervolgens pakken we dieper door wat we businesswise, maar ook op persoonlijk vlak voor elkaar kunnen betekenen. Onze visie is dat je trots mag zijn op jouw zuivere commercialiteit. Commercieel succes zorgt voor groei, voldoening, transformatie en maakt zoveel meer mogelijk voor jezelf en voor anderen. We helpen elkaar groeien hierin. Ons streven is niemand de deur uit zonder inzicht, contact of aanbeveling.

Kosten: de eerste bijeenkomst die je volgt van Netwerk Zakenvrouwen is altijd GRATIS. Je kunt ervaren of het netwerk je ligt en andersom ook. Het enige wat we vragen is je horecaverbruik incl. luxe lunchbuffet te voldoen. De kosten hiervoor zijn € 29,-. pp. en hiervoor krijg je na aanmelding een betaalverzoek.

Na deze bijeenkomst inventariseren we samen of we een Match zijn en je je aan kunt sluiten als Member. Om een veelzijdigheid in expertises te kunnen bieden werken wij met branche-exclusiviteit. Daarnaast commiteren we ons aan kleinschalige regio's en exclusieve locaties om de kwaliteit waar wij voor staan te waarborgen.

Op www.netwerkzakenvrouwen.nl vind meer info over over de inhoud van onze Meetings en Memberships.

Op www.netwerkzakenvrouwen.nl/gratis kun je ons e-book " Een continue stroom van klanten door effectief te netwerken" downloaden om je goed voor te bereiden op deze bijeenkomst!

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen!

HAPPY NEW YEAR!

Groet Christine Cremers

Initiatiefnemer Netwerk Zakenvrouwen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Hengelo

400 Bornsestraat

7556 BN Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen