€ 0 – € 76,64

Netwerkbijeenkomst Dow Terneuzen | Cinecity Terneuzen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dow Benelux BV

Herbert. H. Dowweg 5

4542NM Hoek

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Maandag 25 februari zijn we uitgenodigd om met ons netwerk naar de communicatieboerderij van DOW te komen. Hier worden we ontvangen door Erik van Oosten, Director Public Affairs Dow Benelux France, UK and Nordic bij The Dow Chemical Company. Na een presentatie over DOW, stappen we in een bus en krijgen we een rondleiding op de site (beperkt plek, vol=vol). Na de rondleiding hervatten we het avondprogramma bij CineCity Terneuzen. Hier zullen we de highlights van de menukaart van CineCity proeven, waarna we gaan netwerken met de applicatie MeetMatch. Verder komt in ZB Talk de aanstaande Brexit aan bod. Wat heeft de Brexit voor invloed op jouw bedrijf?

De avond is gratis te bezoeken voor ZB-leden. Introducees zijn ook van harte welkom. Voor €59.95 kun je jezelf inschrijven en krijg je een complete netwerkavond met een uitgebreide maaltijd en onbeperkt consumpties. Dit bedrag wordt gerestitueerd wanneer je lid wordt van het ZB netwerk.

Middagprogramma (vol=vol)
Let op: wanneer je mee gaat met het programma ben je verplicht geldige legitimatie bij je te hebben. Bij je aanmelding kun je aangeven of je mee wilt met het voorprogramma, je deelname is pas definitief na bevestiging vanuit Zeeland Business.

15:00 Inloop en ontvangst Dow boerderij (met koffie & thee)

15:15 Welkom en presentatie over Dow

15:45 Rondrit over de site per bus

16:30 Afsluiting met drankje op de Dow boerderij17:00Einde bezoek Dow

Avondprogramma

17:30 Inloop CineCity

18:00 Opening met Marc Volleman en CineCity

18:30 Buffet met proeverijen menukaart Cinecity

O.a. met spare-ribs, zalm, biefstuk, saté & mini-cinecafeburgers
met frietjes, salades en sausjes

20:00 ZB Talk over de aanstaande Brexit

20:30 Netwerken met unieke MeetMatch tool*

MeetMatch is een tool waarbij mensen op basis van hun online profiel of via vooraf opgegeven informatie aan elkaar worden gekoppeld. MeetMatch maakt netwerken spannend en succesvol. Meld je van tevoren aan via https://reg.meetmatch.biz/user.php?event=zb6


ZB Talk:
Brexit is een “once-in-a-lifetime” ervaring. Wat moet er gedaan worden om het risico en de impact van de Brexit voor uw bedrijf en personeel te verminderen? Er is geen routekaart of handleiding beschikbaar om uw bedrijf en personeel te begeleiden en ondersteunen in de Brexit-transitie. Brexit vereist dus brede expertise!

Om u in staat te stellen gefocust te blijven op een zoveel mogelijk ongestoorde bedrijfsvoering, klanttevredenheid en rendement, komt er veel kijken. De impact van Brexit raakt uw bedrijfsvoering op vele facetten. Goede voorbereiding en het begrijpen van de dynamiek in de Engelse politiek, voorkomt te veel afwachten en grote verrassingen. Goed en onverbloemd inzicht maakt dat u als ondernemer weet welke maatregelen u moet of kunt nemen.

Nicodem & Company is een netwerk van doorgewinterde professionals met meer dan 35 jaar diepgaande Nederlandse en internationale kennis en expertise. Ons team is goed gepositioneerd om internationale organisaties te helpen bij het migreren van de risico’s en uitdagingen van Brexit.

Voor meer informatie, bezoek onze website https://www.nicodem.eu/en/brexit

Deze ZB Talk wordt verzorgd door Raimond Nicodem & Eline van den Berg van Nicodem & Company.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dow Benelux BV

Herbert. H. Dowweg 5

4542NM Hoek

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen