Gratis

Netwerkbijeenkomst Fonds voor Nieuw-West september 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsboerderij Osdorp

30B Botteskerksingel

1069 XT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een ouderwetse bijeenkomst om met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren & mee te doen met het Fonds voor & door de buurt

Over dit evenement

Fonds voor Nieuw-West, het lokale fonds voor en door bewoners van Nieuw-West bestaat 3 jaar! In deze tijd zijn er grote en kleine initiatieven uit de buurt mogelijk gemaakt, veel gesprekken gevoerd, bijeenkomsten gehouden en projecten bezocht. Tijdens de coronamaanden richtte het fonds het Helpende Handen initiatief op, voor kleine en snelle corona hulp in de buurt. Inmiddels is het Fonds voor Nieuw-West een onderdeel van de grote familie van zes lokale fondsen in de stad. Deze familie wordt deze zomer compleet gemaakt, met de toevoeging van Fonds voor Centrum.

Om stil te staan bij het 3-jarig bestaan van Fonds voor Nieuw-West organiseren we de komende 3 maanden 4 netwerkbijeenkomsten op verschillende locaties in het stadsdeel. Om als vanouds met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren en ervaringen te delen. We bezoeken locaties die ondersteuning van het Fonds hebben gehad.

Wil je meer weten over het Fonds, of bijdragen door je in te zetten als buurtcomitelid of als donateur? Kom dan langs en maak kennis met de mensen achter het Fonds en de aanvragers. Het is wel belangrijk om je aan te melden, zodat we weten hoe veel mensen aanwezig zullen zijn.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsboerderij Osdorp

30B Botteskerksingel

1069 XT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Fonds voor Nieuw-West

Organisator van Netwerkbijeenkomst Fonds voor Nieuw-West september 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen