€ 13,78

Netwerkborrel Dance@Work: Bewustwording

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Patricia

3 Weg naar Rhijnauwen

3584 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de aanloop naar de conferentie Dance@Work verkennen we met de maandelijkse netwerkborrels de thema's van de conferentie samen dieper. Woensdag 21 maart organiseren we een 'Bewustwording' bijeenkomst, waarbij de focus ligt op dans en mentaal welzijn. Oftewel, hoe draagt dans bij aan preventie van burn-out? Hoe zorgt dans voor meer lichaamsbewustzijn? Of hoe helpt dans stress te bestrijden? En hoe leer je door dans je grenzen aan te geven? Kom naar de netwerkborrel en ontdek hoe jouw collega's deze vragen beantwoorden!

14.45 Deuren open
15.00 Thematische opening door Jacqueline en Sophie + update over conferentie Dance@Work
15.30 Mini workshop door stresscoach en salsadanser Roberto Gutierez
16.15 Mini workshop door danstherapeute Irene Anggreeni
17.00 Borrel

Wie is Roberto?
Mijn naam is Roberto Gutierrez en als stress- en burn-out coach help ik werkgevers met het voorkomen van onderbezetting en hoge verzuimkosten. Dit doe ik door de medewerkers beter met stress om te leren gaan zodat een burn-out kan worden voorkomen.

Dat doe ik door middel van persoonlijke coaching. Maar ook trainingen en workshops voor teams en afdelingen. In de groepstrainingen pas ik (elementen van) 'salsa-dansen' toe. Om mensen bewust, en vooral gewaar, te maken van hoe het lichaam je vertelt wat je grenzen zijn. En om onbewuste gedragspatronen en neigingen voelbaar te maken. Dat is belangrijk want als je er niet bewust van bent, kun je het ook niet veranderen.

Door mijn jarenlange ervaring in leidinggevende functies en mijn eigen ervaring met stress en burn-out, kan ik me zowel in de werkgever als in de medewerker inleven.

Wie is Irene?
Irene Anggreeni is a certified dance movement therapist registered with the FVB (the Dutch alliance of creative therapies). The interconnectedness of body, mind and emotion underlies what she does. Having years of experience in companies and academia before turning into dance therapy, she understands the value of creative, body-oriented approach to refresh and reconnect the body and the mind. In her sessions, she draws from her diverse trainings in dance, tai chi chuan and mindfulness. Her life experience as a multicultural person shapes how she connects with her clients in an open and non-judgemental way.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Patricia

3 Weg naar Rhijnauwen

3584 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen