€ 13,78

Netwerkborrel Dance@Work: Ontspanning

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Patricia

3 Weg naar Rhijnauwen

3584 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vanuit Dance to the People zien wij het als onze missie om dansprofessionals met elkaar te verbinden. Vandaar dat wij netwerkborrels organiseren waarin we elkaar leren kennen, van elkaar kunnen leren en mooie dingen kunnen laten ontstaan. Alles om de danscommunity te versterken!

Op woensdag 13 juni zal de laatste bijeenkomst voor de zomer plaatsvinden met het thema Ontspanning. Tijdens deze bijeenkomst ligt de focus op dans en fysiek welzijn. Oftewel, hoe draagt dans bij aan de fysieke fitheid en gezondheid van kantoorpersoneel? Hoe zorgt dans voor meer lichaamsbewustzijn? Of hoe helpt dans lichamelijke spanning los te laten? En welke energizers kun je doen op kantoor? Houd jij je als dansprofessional met deze thema's bezig? Of ben je simpelweg nieuwsgierig naar het werk van je danscollega's? Kom dan 13 juni naar de netwerkborrel van Dance@Work!!

PROGRAMMA
15.00 Thematische opening met energizers van Change Your Rhythm
15.45 Mini workshop door Karin Meijer en JanAlbert van Meggelen - Biodanza
16.30 Brainstorm: wat willen jullie uit deze netwerkborrels gaan halen?
17.00 Borrel

CHANGE YOUR RHYTHM Jacqueline de Kuijper & Sophie Verdaasdonk van Change Your Rhythm maken in de thematische opening gebruik van energizers om elkaar beter te leren kennen én geven uitleg over de toepasbaarheid van energizers in het bedrijfsleven.

BIODANZA Karin Meijer en JanAlbert van Meggelen geven een mini workshop Biodanza. Biodanza is er voor iedereen die (meer) plezier en ontspanning in zijn of haar leven wil. Iedere oefening heeft een bepaalde intentie met speciaal daarbij passende muziek. Je wordt uitgenodigd om van binnenuit op jouw manier te bewegen.

BRAINSTORM Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de netwerkbijeenkomsten jou blijven inspireren, elke keer opnieuw. Denk je met ons mee over het format?

See you on the dancefloor!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Patricia

3 Weg naar Rhijnauwen

3584 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen