Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Netwerken @ Open Coffee Utrecht + MasterMind "Stilstaan Om Vooruit Te Gaan"

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

Woensdag 30 oktober 2019 van 09:00 tot 12:00 (CET)

Netwerken @ Open Coffee Utrecht + MasterMind...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
MasterMind & Netwerk Ticket
Je hoeft dit ticket niet uit te printen en ook niet mee te nemen. Jouw gastvrouw en/of gastheer weten dat je komt en houden de gastenlijst paraat.
25 Tickets Beëindigd Gratis  

Deel Netwerken @ Open Coffee Utrecht + MasterMind "Stilstaan Om Vooruit Te Gaan"

Evenementdetails

MasterMind "Stilstaan Om Vooruit Te Gaan"

Op woensdagochtend 30 oktober zal de netwerkbijeenkomst van deze maand plaatsvinden. We hebben er weer heel veel zin in! Wat we gaan doen: korte Speeddate + MasterMind "Stilstaan Om Vooruit Te Gaan" Tussen het vrije netwerken door gaan we even kort speeddaten met ondernemers, zodat je een beetje van elkaar weet wat je doet. Vervolgens doen we een MasterMind sessie. Tijdens die MasterMind word je met collega ondernemers in een groepje ingedeeld. Daarmee ga je stilstaan bij jouw business en trends die op jou afkomen. Vervolgens wordt dit plenair besproken, met organisator Martin Planken als moderator.

"Meet Your Heros": inzichten en business tips

Organisator Martin Planken: "Op 9, 10 en 11 oktober volgde ik het 3-daags seminar "Voor Altijd Vrij" van collega internet marketeer Eelco de Boer. Voor mij een inspirerend voorbeeld. Ik wilde hem altijd al eens ontmoeten en dat is gelukt. Ik heb een aantal interessante learnings gehaald uit het seminar. Deze deel ik de 30e graag met je, tussen het netwerken door."

Graag tot woensdagochtend 30 oktober 2019.

Doe wat je leuk vindt. Leef en onderneem met passie!

Met ondernemende en inspirerende groeten,
Namens Topshelf Media en het Open Coffee Utrecht Business Network & Netwerk Partners

Gastvrouw Angeles Dokter, eigenaar van Balboa Coaching & Hospitality
Gastheer Martin Planken, eigenaar van Topshelf Media

 

PROGRAMMA BIJEENKOMST WOENSDAG 30 OKTOBER 2019

09:00 – 09:25 uur: Inloop in het restaurant van Congres- en partycentrum ’t Veerhuis te Nieuwegein met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality en/of Martin Planken van Topshelf Media

09:30 – 09:35 uur: vanuit het restaurant gaan we naar de zaal "Albatros", waarna er een woordje van welkom is

09:35 – 11:00 uur: speeddaten met ondernemers én MasterMind "Stilstaan om vooruit te gaan": in een groepje ondernemers word je ingedeeld en ga je stilstaan bij de trends in jouw markt, waarna dit plenair wordt besproken

11:00 – 12:00 uur: vrij netwerken tijdens een kop koffie/thee in het restaurant

12:00 uur: afsluiting + optioneel gebruik van bescheiden (netwerk)lunch

Locatie
't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ NieuwegeinSite: http://www.tveerhuis.nl
Route: https://goo.gl/BcWN6w
Parkeren: kan voor de deur (gratis)
Openbaar vervoer: stopt praktisch voor de deur

 OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.


Belofte van de organisatoren


Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers. Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom.


Wij bereiken maandelijks al snel enkele duizenden ondernemers en ondernemende professionals in de provincie Utrecht e.o. 
Dan doen wij via onze e-mail campagnes, de LinkedIn groep, de Facebook pagina, de Facebook groep, het Twitter account, via EventBrite, via onze Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten. Heeft u interesse om uw naamsbekendheid te vergroten en uw diensten/producten onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.


Bouw je met ons mee aan jouw netwerk?!


Open Coffee Utrecht (OCU) is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties. Voor meer info over Open Coffee Utrecht, zie www.opencoffeeutrecht.com. De netwerkbijeenkomsten vinden elke 2e vrijdag van de maand plaats. De actuele agenda en meer informatie is te vinden op de website www.opencoffeeutrecht.com.


Tijdens de informele netwerkmeetings staan het opdoen van nieuwe contacten en de uitwisseling van kennis en ervaringen centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen "halen", kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle club te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan.


 

  

Heb je vragen over Netwerken @ Open Coffee Utrecht + MasterMind "Stilstaan Om Vooruit Te Gaan"? Neem contact op met Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
Nederland

Woensdag 30 oktober 2019 van 09:00 tot 12:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

De ondernemingen Topshelf Media en Balboa Coaching dragen zorg voor de organisatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomsten en de marketing en communicatie van de events, in samenwerking met onze zeer gewaardeerde Netwerk Partners.

Ervaar de vele mogelijkheden die ondernemers hebben om zich te profileren in een zakelijke omgeving. Interesse om partner te worden? Laat het ons weten via het contactformulier.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.