€ 0 – € 169,40
Network High Tea - 'A Celebration By Us'

Network High Tea - 'A Celebration By Us'

Venster Acties en details

Vanaf € 0

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grand Café Krasnapolsky

Dam 9

1012 JS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
- DIVERSITY, CONNECT, INSPIRE - Network High Tea

Over dit evenement

In het hart van Amsterdam vind je Grand Café Krasnapolsky. Het Grand Café is onderdeel van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. We nodigen jou daar uit voor een network high tea op zaterdag 21 mei van 12.30 - 15.30 uur.

Een moment om met een leuke groep elkaar beter te leren kennen, te reflecteren en vooruit te kijken! Dit alles onder het genot van een heerlijke high tea. Bij binnenkomst wordt je welkom geheten met een glas bubbels. Daarna ga je genieten van een selectie mini sandwiches en hartige hapjes, met daarbij een overheerlijke warme scone. We sluiten de high tea af met een proeverij van huisgemaakte lekkernijen uit The Cake Room.

Naast een verwenmiddag hebben we een mini workshop voor je geregeld. Dalida de Graaf (Guts & Story) komt een workshop geven over storytelling. Als doorgewinterde mediaprofessional en public speaking coach heeft zij het talent ontwikkeld om mooie verhalen boven tafel te krijgen en zó te brengen dat deze het publiek in het hoofd en hart raken.

Ken jij personen die hierbij aanwezig moeten zijn, nodig ze uit via de evenementenpagina. Wacht niet te lang, want in verband met het kleinschalige karakter van dit evenement is er beperkt plek!

Kosten:

  • RNC Early Bird, € 70,- ex btw
  • RNC Late Bird, € 90,- ex btw

Dit evenement wordt georganiseerd door RNC Events, Services & Support en Fempreneur in the City i.s.m. Grand Cafe Krasnapolsky.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grand Café Krasnapolsky

Dam 9

1012 JS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen