€ 21,24 – € 25

Network Tasting Healthy 360 Lifestyle

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DASlekker

192 Rijnstraat

1079 HS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Onlangs op 15 september, was de succesvolle lancering van onze eerste Network Tasting. Op vrijdagavond 27 oktober wordt de tweede H360L Network Tasting georganiseerd.

We nodigen je graag uit om bij deze tweede editie aanwezig te zijn. Deze avond delen we meer over de voordelen die Healthy 360 Lifestyle jouw kan bieden. We laten je kennismaken met producten die jouw gezondheid in de vorm van suppletie gezonder maken en we hebben weer een aantal inspirerende sprekers op het programma staan.

De avond staat in het teken van WOMEN ON TOP! Waarbij een aantal inspirerende vrouwen hun perspectief laten schijnen op een aantal van de H360L-pilaren: mindset, spiritset, heartset, bodyset en financialset.

De gezonde tastings worden ook deze avond weer verzorgd door de lekkerste saladebar van Amsterdam, namelijk DASlekker. En om de avond compleet te maken is de huisdj weer aanwezig om een paar fijne plaatjes te draaien.

Heb je nog vragen? Neem contact op met Giovanni Adriaan T 06 24500118, E giovanni@giovanniadriaan.eu Website: https://www.healthy360lifestyle.com Facebook: https://www.facebook.com/healthy360lifestyle/

#JOIN THE MOVEMENT

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DASlekker

192 Rijnstraat

1079 HS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen