Neuhaus Affenkäfig - driedaagse fantasietraining

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het trainen en vieren van de fantasie, daarover gaat Neuhaus Affenkäfig. Tijdens deze driedaagse fantasietraining koppel je jezelf los van je dagelijkse realiteit en start je gezamenlijk een proces van heruitvinden. Via een serie van beproevingen, meditatieve technieken, intensieve oefeningen en masterclasses activeer je jouw unieke scheppende kracht en ontdek je met elkaar mogelijke nieuwe manieren van samenzijn.

Deze geestverruimende training is er voor iedereen die dingen anders wil doen. In het bijzonder voor mensen die op zoek zijn naar verrijking van hun creatieve vermogens. Mensen die volledig vrij willen zijn in denken en doen.

De training is ontwikkeld door het Rotterdamse kunstenaarscollectief Mona Lisa’s. Met hun happenings bouwden zij de afgelopen vier jaar een disruptieve reputatie op. Transformatie van de deelnemers is een terugkerend onderdeel, net als het belang van de onzin.

Mona Lisa’s Affenkäfig brengt je in intieme klasjes in contact met bijzondere denkers en kunstenaars zoals Willem de Ridder, Prof. Dr. Cees Zwart, Charlien Adriaenssens en Louis van der Waal. Daarnaast zullen multidisciplinaire surprise acts het trainingsprogramma doorsnijden.

Voor deze speciale gelegenheid is de Bauhaus-filosofie een belangrijke bron van inspiratie voor eigentijdse vernieuwing. Om tot vernieuwing te komen is het programma zo ingericht dat jij jouw intuïtie en onderbewuste vrij spel kunt geven. De training biedt de ruimte om jouw creatieve potentie te exploreren, om met de uitkomst nieuwe betekenis te kunnen geven aan je werk en leven.

DAG 01- 14 juni Ganzkörpertraining

De eerste dag brengt je terug naar je eigen lichaam. Vanuit stilte verken je het ‘niet weten’. Je aandacht gaat naar binnen en richt zich op het lichaam als bron en instrument van de verbeelding.

DAG 02 - 15 juni Wir können es klären

De tweede dag staat in het teken van je openstellen voor de ander. Samen boor je de energie van het collectief aan. Deze dag laat je samen opstijgen. Is er een gedeeld bewustzijn op te roepen...

DAG 03 - 20 juni Co-Kreative orgie

De apotheotische finaledag waarin het creatieve spel zonder grenzen los breekt. Samen werk je aan een theatrale openbaring die het gebouw op z’n grondvesten doet trillen. Een gesamtkunstwerk als testament aan jezelf en de rest van de wereld.


neuhaus.hetnieuweinstituut.nl/neuhausaffenkafigDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen