€ 422,29

New Business Bootcamp

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

FreedomLab

Plantage Middenlaan 62

1018 DH

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een unieke ééndaagse bootcamp over Strategie & Business Modellen voor de Nieuwe Digitale Wereld

De steeds verdergaande toepassing van nieuwe digitale technologie, heeft onze maatschappij de laatste vijf jaar drastisch veranderd. Fysieke producten en winkels zijn vervangen door gepersonaliseerde diensten op onze mobieltjes, en online platformen hebben de grens tussen producent en consument doen vervagen. Een nieuwe manier van leven en werken, waarmee ook onze behoeften en verwachtingen steeds verder veranderen. En terwijl deze transformatie nog in volle gang is, is de onderliggende digitalisering zelf alweer een volgende fase in gegaan. Nieuwe enablers als Internet of Things, Artificial Intelligence en Digital Manufacturing, maken vandaag nieuwe oplossingen mogelijk die tot voor kort nog ondenkbaar waren.

Een ongekend snel veranderende wereld, die velen tot wanhoop drijft. Maar op het scheidsvlak van deze nieuwe behoeften en nieuwe enablers, gloort ook een schat aan nieuwe kansen. Kansen voor het creëren van nieuwe groei. Waar deze kansen liggen voor jouw bedrijf en hoe je die kunt verzilveren met jouw eigen team, leer je in deze ééndaagse bootcamp.

Een programma voor managers & ondernemers
De New Business Bootcamp is een programma voor managers & ondernemers. Bevlogen business leaders die vooruit kijken en willen, en die niet bang zijn voor verandering, maar juist nieuwsgierig zijn om te zien wat er komen gaat.

Waar ga je mee naar huis:
  • De juiste ‘outside-in’ mindset voor innoveren & nieuwe groei creëren in een snel veranderende digitale wereld
  • Diepgaand inzicht in de drivers en implicaties van nieuwe digitale technologie, veranderende klantbehoeften en nieuwe business modellen
  • Unieke skills & tools voor het blootleggen van nieuwe kansen en opzetten van nieuwe initiatieven voor jouw business van morgen

Dit alles op een inspirerende locatie in Amsterdam, samen met 10-20 andere frontrunning managers & ondernemers.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

FreedomLab

Plantage Middenlaan 62

1018 DH

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen