Gratis

New Education Academy: Training niveau 1

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting Novalis

9C Industrieweg

5262 GJ Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meld je vrijblijvend aan om een plek te reserveren voor:
1) Dinsdag 12, 19, 26 juni en 3 juli: Tijd 19.00 - 22.30 uur OF
2) Woensdag 12, 19, 26 sept. & 3 okt: Tijd 19.00 - 22.30 uur


Algemeen | De new education academy biedt diverse trainingen voor zelf bewustzijn, zelf bescherming en zelf ontwikkeling voor jong en oud. Voor kids & jongeren zijn er naschoolse trainingen én wordt op dit moment de eerste basisschool ontwikkeld volgens de methode waarover meer in de volgende alinea.

Methode | De trainingen van het Bronnikov-Fekleron Systeem zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis uit de Buddhistisch Tibetaanse leer & Martial Arts Leer uit de 13e eeuw. Na jarenlange studie ontwikkelde wetenschapper V.M. Bronnikov trainingen met simpele oefeningen met enorme impact. De oefeningen zijn zo ontwikkeld dat iedereen ze kan leren: van jong en oud, mobiel en minder/niet mobiel, ziend en blind enz..

Training niveau 1 bestaat uit simpele oefeningen ter versterking van het immuun systeem, harmoniseren van het spijsverteringssysteem, verbetering van de concentratie en herstel van het energieniveau. | Daarna kun je verder met je ontwikkeling zoals het vergroten van het geheugen, het optimaal leren benutten van de hersencapaciteit en het verbeteren van prestaties op elk ander gewenst gebied. Zoals bijvoorbeeld: werk, sport en business.

Ervaringen | Deelnemers zien klachten als hoofdpijn en ADHD/ADD verdwijnen, blijven uren langer fit & slapen beter. Deelnemers raken snel af van een burn-out. Zij worden energiek, positief & zelfverzekerdheid. Mensen met hooggevoeligheid krijgen controle over zichzelf. Anderen krijgen na jaren weer gevoel in gevoelloze lichaamsdelen, zien hun longinhoud vergroten enz.

Meer weten of ervaren? Kom naar één van de presentatie & workshop avonden. Meld je nu aan via: https://presentatie-workshop-new-education.eventbrite.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting Novalis

9C Industrieweg

5262 GJ Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen