€ 19,95

New Year’s Resolutions. Groepsreading met Saskia Nefkens

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Scharnerweg 131 B

Scharnerweg 131 B

6224 JD Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hoor je ziel en weet welke richting je op wilt in 2019! Voor iedereen die wil komen tot de ultieme verrijking in jezelf.

Over dit evenement

New Year’s Resolutions. Je kent ze wel: ‘Ik moet dit, ik moet dat’. We smeden plannen, we stellen doelen voor een nieuw jaar. Maar weet jij eigenlijk wel wat jouw plannen en doelen moeten zijn? Passen ze wel bij je? Komen die wel uit je diepste essentie? Of zit ego een beetje in de weg? Tijdens de groepssessie van 1 februari, wordt één ding in ieder geval duidelijk: je mag gaan handelen vanuit rust. En die rust gaat Saskia je geven.

Zo aan het begin van een nieuw jaar is iedereen bezig met goede voornemens. De doelen die we onszelf stellen zijn alleen vaak niet in lijn met onze echte kern. Resultaat: stress en het gevoel dat je faalt halverwege februari. Kan niet de bedoeling zijn, right?Dat kan anders. Als je luistert naar wat je hart a.k.a. je ziel zegt, dan ga je duidelijk voelen wat voor jou echt belangrijk is. Welke verbindingen mag je gaan leggen, met welke mensen? Welke activiteiten kun je ondernemen? En welke stappen mag je zakelijk/ of carrière-wise gaan zetten. Het kan namelijk heel simpel. Onze kern weet zoveel meer dan we vaak met ons hoofd nog verstaan. Logisch, want we worden dagelijks overspoeld door gedachtes en prikkels.Naar die kern, daar gaat Saskia je mee naartoe nemen. Je hoort via haar jouw kern. En dat maakt een heleboel helder en een stuk lichter. Zo kom je tot de ultieme verrijking van jezelf in 2019. Dat geeft rust en een heleboel inzichten.

Ja oké, maar wat kan ik verwachten? No worries, ik ga je niet betoveren, ook niet bezweren, maar laat jou tot inzichten komen die in één klap alles duidelijk maken. Jij zit gewoon heel ontspannen met je ogen dicht en ik ga specifiek luisteren naar wat jullie ziel wil laten horen. En ja, dat is best magisch, kan ik je vertellen.Thema’s komen aan bod die voor iedereen in de groep relevant zijn op dit moment in je leven. Daarnaast kom jij persoonlijk mogelijk ook aan bod in de afstemming. Dan laat ik horen wat jouw ziel specifiek zegt, soms wil een boodschap namelijk heel graag specifiek naar voren worden gebracht. Dat kan in eerste instantie confronterend zijn, maar deze confrontatie is nodig, zodat je verder kan in je leven. Vergeet niet: ook deze persoonlijke boodschappen zijn voor alle mensen in de groep relevant. Naast woorden gebeurt er in deze sessie veel in en door de energie waar jouw ziel en ik mee werken. Je gaat merken dat er dingen in beweging worden gebracht. Om je daar tijdens de sessie al bewust van te maken gebruik ik het lichaamsbewustzijn vaak als ingang. Na afloop is er ruimte voor vragen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Scharnerweg 131 B

Scharnerweg 131 B

6224 JD Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen